2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Kullanmakta oldugu bilgisini özellikle vermiş !!!
-
@James-Buchanan kardesim mobilden giriyom nasil atiliyo bilmiyorum
-
@Ülkü soruyu soranlarda mı bir tuhaflık yoksa bizde anlamadım...bir an önce açıklansın da inşaallah bitsin aynı sorunun sayfalarca tartışılması...tartışma değil hatta sanırım önce yorumlardan kopyala yapıştır yapıyorlar
-
@Ülkü şu soru muhabbetinden nasıl sıkılmadınız midem bulandı artık diyecektim ki gerekli tepki verilmiş. +1. Artık yeter yahu. Hepi topu bir soru bıktırdınız valla.
-
@TugayÇ yukarda simgeler var ya onu kaydır en sağda son simge ok işareti var ona tıkla.
-
.........
-
-
Kullanmakta olduğu arsa diyor muydu arkadaşlar ben hatırlamıyorum diyorsa tartışmaya gerek yok
-
@TugayÇ ona ekili dikili olduğunda nolcaktı die sor bu bir ikinci olacak diğer olağan dışı gelir nasıl uygulanır hangileri diğere girer die sor arazide yenileme olunca oluyormuymuş bir sor istersen
Ben muallak ya da yanlış diorum soruya ama o soru özel fon olacak yıllar sonrada bakarız
Kullanmakta olduğunarazi diye de yazıyordu -
Sanırsın herkesin sınavı geçmesi özel fonlar sorusuna kalmış.. ne soruymuş be.. bu soru 5 puan falan mı yoksa doğru söyleyin!
-
@TugayÇ soruyu boşver hocam. Sen arazi yenilemek için araziyi sattın diyelim daha sonra bunu kara attın daha sonra o kardan vergi veya kar dağıtımı yaptın ve yenilemek amacıyla sattığın arsaya alternatif bir arsa buldum fakat buna ayırdığın belli bir hesap yok e kardan da vergi veya başka birşeyler den mecburen kesilecek ve o paran azalacak belki arsayı alamayacaksın niye çünkü yenilemek amacıyla sattığın arsayın parası belli bir hesap da birikmiyor korumalı olmuyor.
-
Gözlerim kör oldu yemin ederim soru türeten ekleyen açıklayan dostlarım hadi gelin direk sonucu bekleyelim he:)
-
Dostlar kalbinizi kirmak istemem. Olayi cok ciddi boyutlara tasidiniz. Ben cok cok iyi bir muhasebe hocama gonderdim ozel fon olmaz dedi ekili dikili olmasi lazim dedi. Bugun ilhan kilic hoca face de yaklasik 90 yorumluk gonderisinde ozel fon olmaz dedi insanlarla sanki amator bi ogrenciymis gibi tartisti derdini anlatmaya calisti. Benden bu kadar sorunun da cani ceheneme burda durdukca birisinin kalbini kiricam yoksa biraz ara vericem foruma kendini iyi bakin. Insallah hakeden kazanir.
-
Soruda acik bir sekilde arsanin kullanildigindan bahsediliyordu bos arsa ve arazi degil yani bu gibe neye gore mail atildi da boyle cevap aliniyor hepimiz mail mi atalim cevabin ozel fon oldugunu ya da iptal edilmesi gerektigibi nasil bir sacmalik bu
-
@TugayÇ burda kullanılan ibaresi yok
-
@TugayÇ 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Dostlar kalbinizi kirmak istemem. Olayi cok ciddi boyutlara tasidiniz. Ben cok cok iyi bir muhasebe hocama gonderdim ozel fon olmaz dedi ekili dikili olmasi lazim dedi. Bugun ilhan kilic hoca face de yaklasik 90 yorumluk gonderisinde ozel fon olmaz dedi insanlarla sanki amator bi ogrenciymis gibi tartisti derdini anlatmaya calisti. Benden bu kadar sorunun da cani ceheneme burda durdukca birisinin kalbini kiricam yoksa biraz ara vericem foruma kendini iyi bakin. Insallah hakeden kazanir.
aynen bende. içim şişti yaa. zaten stres stress...sorularla ilgili tez yazsanız da kurum bildiğini okuyor.
-
Ben alican hoca kadar iyi muhasebeci görmedim hayatımda o yuzden diğerlerinin dediği önemli değil aslında onun dedigi de önemli değil kurumun ne dedigi onemli
-
@TugayÇ kesinlikle katiliyorm değistirilemeyecek seyler icin iddialasmayi sacma buluyorum bende. Koy yanlis yanina sorunun dogru cikarsa avantajn olur yanlis cikarsa da zaten buna hazirlamis olucaz. Benim yetki devrim dogru olabilir ama ben her ihtimale karsi yanlis saydim..gumruk vergisinide ayni sekilde dogru biliuorm ama insanlar karsi cikiyo diye koydum yanina yanlisi en kotuye hazirladik kendimizi. Gidip degistiremeyecegimiz seyler icin tartismayi sacma buluyorm cunku soru kokunu bile tam hatirlamiyor kimse.
-
@Ülkü 100bin yaptim orda kalsin degistirmeyin :)))
-
@by123 Kesin derken nasıl kesin.