belirtilen numara mesai saatleri dışında arandığında gib eğitim merkezi resepsiyona bağlıyor. yani telefonu açan kişinin hiç bir şekilde sınav şube ile bir bağlantısı yok
2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
-
müteselsil sorusunun cevabını hatılrlayan var mı ?
-
Hiç zannetmyrm hocam baksanıza ortalığa bu kdr tartışmalı sınavda iyi geçti diye çıkanların bile kafadan 15-20 yanlışı var 79-71 arasında bütün çoğunluk iller de böyle olck bnc eski guy lar gibi yani
-
@aysesal senin durumun umutlu bence inşallah
-
@darkpassenger kanka seni bekliyorum.Hala hatırlayacam inşallah
-
@darkpassenger ortak def'i ve itiraz olan şıkkı işaretlemiştim o esnada emin olarak işaretlemiştim fakat şıkkın içeriği tam olarak aklıma gelmiyor
-
@umudumol insallah hocam. Izmiri cok sinsi gordum de yorum gelmeyince
bakalim hayirlisi olsun hepimiz icin, aciklanaydi iyiydi
-
@aysesal off off
-
@sofuoglu evet bu secenek olmali @darkpassenger
-
@darkpassenger hangisi yanlışı soruyordu zannımca şık şöyle olabilir-yanlışta hatırlıyor olabilirim mazur görün-
Müteselsil borçlulardan biri ortak def'i ve itirazları ileri sürmezse,diğerlerine karşı sorumlu olmaz, diye bir şıktı sanırsam
diğerlerine karşı sorumlu olur dogrusu -
@darkpassenger müteselsil borçlulardan birine karşı zamnaşımı olursa diğerleri için geçerli olmaz gibi bi şık hatrımda var emin olmamakla beraber
-
@sssld gece vakti Yen'i soru girdi aklıma diğer şıklar neydi kankalar
-
@sofuoglu Aynen öyle
-
@Hipokrat üstad bu saatte bir şıkkı hatırlamamız bile başarı bence diğer şıkları hatırlayacak babayiğit çıkarsa önümü iliklerim :))
-
@Hipokrat karıştı heralde tüm sorulardan tek kelime seçip birleştirdim mi acaba
-
@sofuoglu borçludan biri kısmi ifa yaparsa kalan borç için müteselsillik devam etmez diye bşy varmıydı şıklarda peki
-
@Hipokrat valla anımsayamadım hocam kısmı ifayla ilgili bir şık vardı ama içeriğini hatırlamıyorum maalesef
-
tam uyuyayım diyorum ama sonra kendimi yine buralarda buluyorum.sınava çalışmaktan daha zor sonucunu beklemek
-
@Hipokrat Vardı da senin dediğin gibi değildi.Bence o soruya kafa yormayın boşa baş ağrısı arkadaşın belirttiği şık net doğru.Tabi kabul etmezseniz saygı duyarım.
-
belirtilen numara mesai saatleri dışında arandığında gib eğitim merkezi resepsiyona bağlıyor. yani telefonu açan kişinin hiç bir şekilde sınav şube ile bir bağlantısı yok