2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@Hipokrat Tekirdağ
-
Yeni bir başlık açtım. tahmin için soru vs. tartışmadan sadece beklenen puan ve seçilen ili görebilmemiz için herkesten destek bekliyorum. Teşekkürler...
BAŞLIK:
GUY PUAN TAHMİNLERİ - herkes ortalama alacağı puanı ve il seçimini yazarsa bu işi çözeriz
-
Mersin 75-77 bandını görür mü? Bu geçmiş yıl kurum sınavı sonuçlarına ulaşamıyorum.Hep kpss kapatma puanı çıkıyor var mı ulaşabilen
-
@ucanizmirli ben açmadım ya başka biri hocasına sormuş fln ordan açıldı.Nyse bununla ilgili bişi deme cidden beynim dönüyor artık
-
Hadi bakalım, bunlar da hiçbir donanım, destek, gib'de çalışan veya ensesi kalın tanıdık ve tecrübe olmadan çekyatta otururken yaptığım tahminlerim. İstanbul'a +3-3 mesafesindeyim.
İstanbul 77
Ankara 78
İzmir 77
Bursa 78
Antalya 76
Diğerleri: 72-76 arası -
İTİRAZ EDİLEN SORULAR DEĞERLENDİRİLİYOR... SANIRIM BUGÜNDE YATTI... AZ EVVELKİ YANLIŞ ALARM İÇİN KUSURA BAKMAYIN ARADAŞLAR...
-
Afyon ??
-
@wagner bunlar duyum mu tahmin mi
-
@umudumol 78 max
-
@wagner Bu kesin bilgi mi hocam ?
-
@ukraynali 76 kanka tahminim
-
BİLGİ... TAHMİN DEĞİL...
-
@wagner tamam
-
@kpssa tmm bişey demiyorum
-
şu arkadaşa itibar etmeyin forum açıldığından beri sallar sallar durur kendisi:)
-
Erzincanlilar naptiniz ne ettiniz bide halkbanki kazanipta sınava hazır şekilde giren var mı acaba ?
-
@guyan-gelmiş kime itibar edeceğimizi şaşırdık. Facede de arayanlara yetişmez diyorlarmış. Ama açıklanmalı artık sınava 3 gün kaldı. Çalışamıyoruz
-
@guyan-gelmiş hangisi?
-
Şimdi şu sınavla alakalı birçok mülakattan elenmiş biri olarak bişi söylemek istiyorum. Evet ben de sizin gibi heyecanlıyım hatta benim için son şans gibi. Ama inanın en zoru mülakattan elenmek.Sınavda elendiğiniz zaman bilgi eksiklikten dikkatsizlikten vs elendiğiniz için mantıklı bir açıklama yapıyorsunuz kendinize ama mülakattan elenince neye göre elediklerini bilmediğiniz için bir süre psikolojiniz bozuluyor. Girenleri görüyorsunuz bir de kendinize bakıyorsunuz neyi beğenmediler de almadılar diyorsunuz; saçım sarı ondan mı, takım elbisem siyahtı ondan mı,çok suratsızmıydım acaba vs diye kendinizi yiyorsunuz. O yüzden bu sınavda birilerimiz üzülecek birilerimiz sevinecek en hayırlı olacak şekilde sonuçlar gelir inşallah.
-
Facebook grubunda bi kız "aradım 15 günü bulur dediler" yazmış. Bunlar bizimle dalga mı geçiyolar gerçekten sinir hastası olduk yeter!