Çarşamba Günü ( Uğursuzluğu, Hava Durumu, Sel Alması, Dizileri, Yapılacaklar, Anlamı, Tatil, İş vs) Hakkında Konuşalım
-
Yeni bir gün yeni bir başlık . Çarşambaları severim ben, ilkokulda bir gün tablosu öğretmişlerdi bize tabi o zamanlar küçüksün anlamıyorsun. Tabloda insanın hafta boyunca enerji grafiği vardı. Araştırmadan çıkan tabloda çarşamba en yüksek enerjili günlerden biriydi, nedeni de hafta ortası gelip okul veya iş günlerinin yarısının bitmesi ile oluşan rahatlamaydı. Bir şeyin yarısını bitirince diğer yarısı daha hızlı geçiyor, bugün enerji dolu bir gün olsun hepiniz için .
-
Çarşamba kral gündür. Haftanın en mantıklı günü. Hafta içinin ortası. Sağdan 3. sıra, soldan 3. sıra. Tersi kendisiyle aynı, içi dışı bir. Geldiğini gördün mü, tatil kapıda demektir. Severiz, sevdirir kendini. Çarşambaya laf yok, @tataRamazan duyarsa çok kızabilir benden demesi
-
Çarşamba güzeldir dedik Ankara'da kar yağışı var. Kendi adıma konuşayım ama kar yağmasını oldukça severim. Gerçekten gün güzel başladı. Umarım bu kar yağışı tüm kışı kapsar da her yer bembeyaz olur .
-
@Destan ben daha kış lastiğimi takdırmadım hafta sonuna kadar şeyapsak
-
7 senedir Ankara'da yaşıyorum ama kışın Ankara Ankara oluyor sanki, Bu sabah ta hissettiğim buydu Soğuktan kabanlar giyilmiş, bereler takılmış, atkılar sarılmış.. kolkola giren insanlar, Yanyana kıvrılıp ısınmaya çalışan kediler, köpekler..bunlar güzel, samimi şeyler
-
Şimdi dönüş yolunda şalım ı masam da unuttum kulaklarım ve burnum kıpkırmızı oldu tek soğuk tarafı bu
-
@aliveli Kış lastiğini halledelim hocam, bugün yağan kar gelen kışın habercisi, kar lastiğini takın kazalardan korunun :).
-
@sabırsız Aman dikkat. Her yerde salgın var bir de kış gelince artacak hastalıklar, üşütmeyelim, işler yarım kalmasın .
-
Eğer yorgunluktan bayılmak diye bir şey olmasaydi ben icat ederdim.
-
AHHH Çarşamba ahh, soğuğunda geldin bugün! Kemiklerime kadar İzmir'de üşümüş isem, İç Bölgelerde özellikle Doğu Anadolu'da neler oldu Allah Bilir! Sabah o kadar övdük, ettik, göklere çıkardık, oldu mu şimdi senin yaptığın, onca işin gücün üzerine bir de bu İncirler solana kadar bırak sıcak kalmayı, ayvalar sararmadan ayaz getirmeseydin iyiydi be. Yarın Perşembeyle dedikodunu yapmak üzere, seni böyle görmeye alışık olmadığımızı bilmeni isterim. Hadi sağlıcakla kalasın!
-
Bugün Diriliş Ertuğrul günü. Tatar Ramazanın alp dedelerinin hikayesini anlatıyor dizi herkese öneririm. Teşekkürler.
-
Bezdim canımdan ya OOOFF diyorum. Stuck diye bir şarkı vardı kim söylüyor hatırlamıyorum onu herkese öneriyorum.
-
Sıkıntılı bir güne başladım ben de @PHOENİX dün gece eve girdiğimde kalorifer su damlatıyordu, internet kablom kopmuştu ve kendimi huzursuz hissedeceğim şeyler yaptım. Hadi noktası alalım şu anı ve şöyle bi sakinleşip bakalım önümüzde nasıl güzellikler var . Pop müzik seviyor musunuz bilmiyorum ama enerji bulmak için öneriyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=9hAYosBSkhA -
Bazı şeylere rağmen güzel olmasını istediğim bir çarşamba. https://youtu.be/wreEAaYX_Yo
-
İşte bahsetiğim şarkı buydu.
-
Ayrıca yine aynı ablamızdan şöyle de bir şey var.
-
Allahım kendimi durduramıyorum bunu da paylaşmam lazım.
-
@Destan en sevdiğim şarkılardan biri , enerji veriyor gerçekten
-
@hayatım-sınav American Horror Story'den mi hocam bu?
-
@Phoenix Aslında bir çok yerde kullanılmış, American Horror Story'de onlardan biri sanırım.