KPSS A SINAV DUYUMLARI
-
15 kişi alır max. 25 daha fazlası olacağını zannetmiyorum.
-
Ya soyle 30-40 alsalar fena mi olur ya. Hatta mumkunse 50. Ne olur yani.
-
Bakanlıkta denetmenlik kadrosu toplam 400 kişi yaklaşık boş kadro sayısı 40 kaçını alır Allah bilir.
-
Soyle 50-60 kisilik olsa minimun
-
Belki de kurumlar alımı yapmak için 2. KHK sonucu oluşacak kesin eksikliği bekliyordur. Böyle mi acaba? He sene alım yapan Hazine'den, KİK'ten, SPK'dan BDDK'dan, Kamu Gözetimi Kurumu'ndan haber yeni KHK'ya kadar gelmeyecek mi acaba? Kalkınma da açarsa çok tatlı olur bu sene, kısmet...
-
@Łódź 2016-2017 yılı içerisinde KPSS A açılmasını beklediğiniz sınav duyumları içinde söyledi:
Belki de kurumlar alımı yapmak için 2. KHK sonucu oluşacak kesin eksikliği bekliyordur. Böyle mi acaba? He sene alım yapan Hazine'den, KİK'ten, SPK'dan BDDK'dan, Kamu Gözetimi Kurumu'ndan haber yeni KHK'ya kadar gelmeyecek mi acaba? Kalkınma da açarsa çok tatlı olur bu sene, kısmet...
Ekonomı bakanlığı her sene acmıs bu sene o bile açmadı
-
İş Müfettişliği sınavıyla ilgili duyumu olan var mı?
-
Karadeniz İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği(Giresun) yakında personel alımına çıkacaktır.
Bilgilerinize. -
@Łódź
Bahsi geçen kurumlardan Hazine geçen sene yüklü bir alım yapmıştı. Normal şartlar altında açmasını öngörmüyoruz.
Ekonomi Bakanlığı'nda çalışan bir arkadaşa sorduğumda hiçbir şeyden haberi olmadığını söyledi.
Merkez Bankası'nda ufak bir hareketlilik var. Ama olaylar ışığında çok ümitli değilim.
Bir bilgi değil sadece siyasi bir yorum yapıyorum; BDDK ve SPK için bir süre personel alımı beklemiyorum. -
@kalpkalpkalp spk ve bddk'nın kendini fetöden temizlemesi 1 yılı bulur zaten
-
@kalpkalpkalp Hazinede uzman yardımcısı arkadaşa sormuştum. Onun da haberi yoktu. Genelde çalışanların bir bilgisi olmuyor. Hazine müsteşarlığı 45, Kalkınma bakanlığı ise 34 merkez kadro personeli çıkarmıştı. Bunların en azından açmasını bekliyordum
-
@Łódź hocam sonuçta çok zaman geçmedi hazırlığa önceden başlanmamışsa geç de olsa çıkabilir.
-
@Antimülakat hocam içişleri uzmanlığı Hakkı'nda bir duyum aldınız mı
-
@paretowilfredo içişleri uzmanlığı için duyum aldınız mı hocam
-
@denetçi kardeşim normal şartlarda bu yıl ilana çıkmazdı iç işleri uzmanlık ama görevden ihraç edenleri hesaba katacak olursak açma ihtimali var ama şimdilik bizde duyum yok.
-
@Antimülakat hocam başbakanlık uzmanlığı ile ilgili bir duyumunuz var mı?bu kadro da normalde açmazdı ama 30 tane uzman ve uzman yardımcısı ihraç edildi.o yüzden acaba diyorum.
-
@Liyakat olacağını sanmıyorum, duyumda yok maalesef, geçen sene beklenenin çok üstünde alım yapıldı. Seneye açma ihtimali daha kuvvetle ihtimal gibi duruyor.
-
Bu ileti silindi! -
@kalpkalpkalp http://www.gaib.org.tr/Home/Haber/172 ilan geldi.
-
@paretowilfredo kardeşim elimizde neler var sgk haricinde ?