KPSS A SINAV DUYUMLARI
-
@ncbb hocam VMY yıl sonuna kadar gelecek diye duyum aldık. Kalkınma için beklenti yüksek, BBDK açar diye düşünüyoruz çok fazla ihraç söz konusu, MUY ve DUY Şubat-Mart ayı geleneğini bozmayacak gibi duruyor verilen bilgi henüz bir çalışmanın olmadığı yönündeydi.
-
Memurlarnette aralık ayında dışişleri sınavı yapılacağı söylentileri var. Duyumu olan var mı?
-
@Antimülakat oooo hadi inşallah kardeşim halkbanktan sonra kafa dinleyip başlamak lazım artık normale dönüyoruz. gerçi benim bekledigim khk daha cıkmadı ama
(vmy için alım klasik demi hala sayı konuşuluyor mu ? )
-
@Antimülakat vmy ile ilgili duyumunu biraz acabilir misin acaba?
-
Bu sene mhuy cidden yok mu ya 2017 sinava kadarda mi yok inanmak istemiyorum
-
@paretowilfredo Burdan birşey çıkar mı :=)
http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2016/11/20161103-15.pdf
-
Ben de israrla mhuy bekleyenlerdenim. Mhuy olan ve bakanlikta calisan bir arkadasa sordum bi hareketlilik yok dedi
-
@davetsiz54 mhuy her dönem gelecegini 2-3 ay önceden belli eder.bunun sebebi ise bumkoya kurumlar talepte bulunurlar.
-
Tüik gelse iyi olurdu.
-
@Marycr inşallah 2017 kpss ye kadar sınav ilani gelir. Yoksa puanlarimiz gume gidecek
-
şu saatten sonra yeni duyumlara başlasak bu ay içinde gelmesini beklediğiniz sınav ilanı var mı ? herkes duyduklarını paylaşsın motivasyon ihtiyacımız var en azından ders çalışmış oluruz
-
@baharunal TUİK gecen sene iki kez alım yapti. Bu sene de yaparsa masallah yani.
İkisinde de iktisattan iskaladim, p22'den alim yapiyor. -
@paretowilfredo sensiz ne olur bu forumun hali PAREETOO
-
@Phoenix kardeşim benim. Olan haberleri seyaptik olumlu olumsuz bakalim sular bir fasil dalgadan sonra.durulur haberler gelmeye başlar. Ama bir haber vereyim yine de.
2017 SAYIŞTAY kesin olarak yapilacak insallah. Bir ihtimal var. Alim tamamlanir tamamlanmaz yeni ilana cikilabilir. Surec bi sona yaklassin net bilgi almaya calisacsgim yine.
-
@paretowilfredo alım sayısınıda biliyorsundur sen
-
@paretowilfredo eyvallah uzun adam eyvallah pareto usta
-
@paretowilfredo Pareto devlet gelir uzman yardımcılığı alım yapar mı sence ne düşünüyorsun çok ihraç oldu buradan??
-
@uzmanyrdd valla kardesim alim icin belirlenmis bir kadro vardi. Eger su anki kriz noktasinda olmasaydik 50'lik bir akim iibf icin bekliyorduk. Ancak surec guy ve dguy alimlarini sekteye ugratti. Tablonun netlesmesi ile 100 civari bir alim gelebilir kanaatindeyim.
-
Dışişleri sınav yönetmeliğinin yayınlanması ilanın yakın zamanda geleceğini gösteriyor sanırım.
-
İlanların kesildiği gibi duyumlar da kesildi:(