KPSS A SINAV DUYUMLARI
-
Bu sene kesin olan 2017 kpss sanırım.guy vmy duy muy hiçbirinden haber yok mu
-
@iibflibirgarip bu cok iyiydi yalniz. Harbiden 2017 kpss ye calisalm bari. Olur da ilan gelirse de sansimiza artik
-
@iibflibirgarip malesef
-
Icisleri uzmanligi,ekonomi dis ticaret,kalkinma bakanligi,ust kurullar,hicbirinden mi haber yok????
-
@oscarwilde06 saglam yerden hic duyumum yok ama yil sonuna ben ilanlarin artacagini dusunuyorm.
-
bu arada bu siteyi kuranlara gerçekten teşekkür ediyorum.oldukça faydalı ve kaliteli bir site olmuş.
-
Arkadaşlar Mali Hizmetler Uzman Yardımcılığı sınavı 2017 sonunda olacağı bilgisini aldık. Soranlar olmuştu, tekrar belirtelim.
-
@Liyakat eyvallah kardeşim tabi bizde bu konuda değerli forum üyelerine teşekkür ederiz, kendi aralarında bile buna müsaade etmeden seviyeli muhabbetler yapıyorlar. Onca sıkıntı, stresin arasında birbirimizin kalbini kırmadan çok şükür devam ediyoruz. Eksik olmasınlar.
-
@Antimülakat hayırlısı be puanlar işe yaramayacak bu sene anlaşılan o.
-
@ncbb hakikaten bu yil nereler acacak ozaman. Sabirsizlikla bekliyorum. Her gun bir umut... Ama yok.
-
@sınav fırtına öncesi sessizlik diyelim ki motivasyon kaynağı olsun bize
-
@guy'an-gelmiş umarim ama umarim oyle olur... Bi de su mulakatlar aciklansa... En azndan onumuzdekiler azalmis olur, gorece yani.
-
@sınav işin birde şu kısmı 2015 de fazla alım olmadı bu sene hiç olmayacak gibi birde 2017 ye yeni hazırlananlar var. kümülatif olarak sağlam ve yüksek puanlı potansiyelindeki adaylar biriktiği için çok büyük patlama olmasından korkuyorum.eğer bankalardanda 1.000-1500 lük ilan gelmezse patlayacak sistem
-
@ncbb dogru soze hicbisey diyemiyorm. Aynen haklisinz. Yani dusunuyorum, bu yrni acilan kurumlar icin vs. Ck fazla uzatmazlar alim yaparlar gibi geliyor. Mesela goc icin oyle olmustu. Kanun yayinlandktan bikac ay sonra alimlar oldu.
-
uzun süredir alım yapmayan RTÜK'den bir ses var mıdır acaba?
-
@Antimülakat Hocam guy subata kaldi diyorlarda vmy duy filan duyumunuz yok mu
-
@helloben kardeşim inan hangi duyuma kulak vereceğimizi şaşırdık, biz o tarihlerden önce geleceğini düşünüyoruz. Net tarih vermemek gerekiyor ancak ilana yılbaşı öncesi çıkılır diye bekliyoruz. Şubat-Mart aylarında yine Duy ve Muy ilanları gelir.
-
@Antimülakat Muy ile ilgili kesin duyum var mı ? Biliyorsunuz daha bu sene ki sonuçlar bile açıklanmadı..
-
Sgk hani yıl bitmeden alım yapacaktı ne zaman olacak ?saçma bir tarihte ilana çıktı zaten mağdur olduk
-
Açıklanması gereken mülakatlar açıklanmalı artık. 400'lük SGK Denetmen Hariç toplamda en az 100 kişi eksilebilir önümüzden açıklanacak sonuçlar beraberinde!