Göç/Ilgöç uzman yardımcılığı sınavı neden açıklanmıyor?
-
@paretowilfredo hocam pazartesi burayada Bi el atsan çok makbule geçer
-
arayan soran vs var mıdır ben aradım kimse çıkmadı
-
Garibim göç öksüz yetim kaldı buralarda
-
Facebook grubunda güvenlik soruşturması yapıldığı yönünde bilgiler/görüşler var, bu konuda kendisine yetkililerin uğradığı kimse var mı acaba?
-
O soruşturma listeler açıklandıktan sonra yapılmıyo mu ya
-
Şuan herkes soruşturma geçiriyor bnce
-
O hafta bu hafta olsun da artık biz de yolumuza bakalım.Boş yere kafamız meşgul oluyor.
-
Bundan önceki alım pazartesi açıklanmış inşallah gelenek bozulmaz
-
Açıklansin biran önce de sgk mulakatına kafa rahat hazırlanalım
-
Bu hafta hem bundan hem SGK'dan ümitliyim. Yılbaşı bir nevi psikolojik sınır.
-
bugün kurumu arayan oldu mu?ben aradım kimse cevap vermedi
-
Arkadaşlar sonucun açıklamasına dair yok mu bi duyum ya da haber alan? Ne zaman açıklanacak artık sonuçlar
-
Nolcak bu göçün hali arkadaşlar?
-
Mola yerlerinde farklı illerin farklı otobüs firmalarının yolcuları arasında Suriyelileri gördükçe her seferinde çoğunun bir kez daha kalıcı olduğunu görerek göçle ilgili politika üretilmesine katkı sağlamaya duyduğum özlem daha da depreşiyor. Göç idaresindeki ilgili kişilerin koluna kuvvet ver, güvenlik soruşturmasını yapanların elini çabuklaştır, 29 Haziran'da gelen şu alımı artık nihayete erdir ya Rabbim...
-
http://forum.tercihiniyap.net/topic/599/2017-guy-i̇lani-3-000-guy-i̇sti̇yoruz/176 aksam 20.00 da etkınlık var kardeslerım buraya gelın tagı yayınlayacam bı el atın sesımızı duyurmamız lazım
-
@odtüsbky amin kardeşim
-
Başbakan yardımcısı Numan Kurtulmuş " göçmen bakanlığı bir an önce kurulmalı" demiş. Girmeye çalıştığımız bu yerin önemi daha da artacak sanırım yakın gelecekte.
Belki de bakanlık kuracaz gençler hepiniz gelin derler bize. Hayaller hayaller. -
Bi açıklansaydı şu belirsizlik bitse
-
Gercekten inanmasi zor,kurumun internet sitesine daha sorusturmalar vs suruyor vsgibi bir aciklama yapmasi bu kadar mi zor ?mulakat gireli 2ay oldu ve bir devlet kurumundan bildirim yapilmasi icin ne yapilmasi gerekiyor bu ulkede?Ararsin acmazlar veya bilmiyorum derler,gercekten sasirmamak elde degil,insan onunr bakamaz oldu artik,kolay degil temmuzda olduk sinavini bunun
-
46 gün bitti yok mu bir ilgöç veya göç uzman yardımcısı arkadaşımız kulağına bir duyum gelen