Göç/Ilgöç uzman yardımcılığı sınavı neden açıklanmıyor?
-
@serza İlan ilk verildiğinde İstanbul İl Göç İdaresi'nde çok fazla açık olduğunu belirten orada çalışan birisi, facebook grubunda alımın çoğunun İstanbul'a olacağını söylemişti.
-
Mülakat tarihleri ne zaman belli olur arkadaşlar tahmini olan var mı
-
Daha cokk belli olmaz bence acikcasi,bekleme derim.bir sure
-
Şu açıklanmayan diğer kurumların mülakat sonuçları biran önce açıklanasada en azından il göç deki sayı erir biraz
-
Mulakat tarihleri 16-25 kasim arasiymis hocalarim...
-
Linkleri ekleyelim o zaman
Hem Merkez göçte hem Özelleştirme İdaresi'nde mülakata aynı gün sabah girecek olan Durmuş Ali Özkan ve Ömer Ergül'ün hangi kurumu tercih edeceği merak konusu...
-
Vakıflar sınavının ardına düşmüş. Çalışmak için pek vakit kalmıyor. Yabancılar hukukunu okumak yeterli olur gibi.
-
@İNSAN bence kanundan bir soru ve herkesin bölümü ile ilgili de bir soru çıkar diğerleri de iktisatta n maliye den gelir her halde
-
6458'i çalışırken 105. maddenin 1. fıkrasında gıda tarım hayvancılık bakanı göç politikaları kuruluna katılanlar arasında sayılmıyordu ama 3. fıkrasının d bendine göre nasıl usül ve esas belirliyordu, acaba skype görüşmesiyle falan mı katılıyor yoksa çsgb bakanına not yazıp al bunu toplantıda söyle mi diyor şeklinde çok kafam karışmıştı. 10-15 dakika düşüncelere dalmıştım. Neyseki şuradaki güncel değişiklikle düzeltmişler. Bunca zamandır acaba fark edilmemiş miydi? Kanunu ilk okuyuşumda fark etmiştim. Bürokrasi yavaşlığındandır herhalde... http://www.goc.gov.tr/icerik6/6458-sayili-yabancilar-ve-uluslararasi-koruma-kanunu’nda-degisiklik-yapildi_350_359_10124_icerik
-
Mülakatlar başladı giren arkadaşlar sorular nerelerden geldi komisyonun tutumu nasıl. İl göç için
-
ARkadaşlar mülakat sonuçları ne zaman açıklanır tahminen ? Bilgisi olan var mı acaba
-
@serza Başlık birden çıkınca karşıma bir gerildim :). Eski mülakatlar 20-25 günde açıklanmış. Aralık sonuna kadar belli olur diye düşünüyorum.
-
İnşallah o kadar sürmez yaaaa
-
Şu anki mülakatları düşününce daha uzun bile sürebilir bence
-
Mülakatı hiç uzatmadan yaptılar sonuçlar çokta uzatmazlar inşallah.
-
@serza Bende sizinle aynı fikirdeyim. Takvimin uzayacağını düşünmüyorum.
-
inşallah hocam
-
mülakat sırasında size de başka bir mülakat bekleyip beklemediğinizi sordular mı?
-
@kullaniciadi Her mülakatta soruyorlar neredeyse.Kurumda kalıcı mısın yoksa kaçacak mısın onu tespit etmeye çalışıyorlar.
-
Bide ingilizce seviyen nasıl diye sordular