Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017)
-
Başvurdum ama konular yetişmeyecek belli oldu. Onca zaman bekleyip kpss den 1 hafta sonra klasik sınav yapanlara selam olsun
-
Ömer dönmez , tüyo pdf var mı arkadaşlar
-
@vmy mesaj atarsanız yandex hesabını vereyim indirin oradan
-
@Harun-Resid süpperrr
-
arkadaşlar sınav başvuru formunu sınav günü verebilirmiyiz
-
@arnolt sınav sırasında gözetmenlere teslim ediliyor zaten
-
Sınavla alakalı bilmemiz gereken şekil şartları var mı ? Örnepin muhasebede hesap isimlerinin büyük harfle yazılması gerektiğini duydum bu doğru mu ?
-
............
-
@mehmedoglu Ben geçen yıl girdim hesap ismini tam yazman yeterli büyük harf felan yok, hesap numarasını yazmasan bile olur hatta ama yazmakta fayda var mizan kaydını isterse faydalı olabilir. Fakat yazınızın düzgün olması çok azda olsa puana yansır demişti bi arkadaşım ne kadar doğru bilmiyorum.
-
@işsizmemur ilk defa giriyorum. Muhasebe sanırım zoryalan kısım. Vereceğiniz tuyo var mıdır?
-
@uzman 4t tüyo olablir iyi o kitap arkadaşlar tüyo iddaa terimidir
-
@uzman Geçen yıl bende muhasebenin eleyici olacağını düşünmüştüm ama benim gibi bir çok kişi maliyeden elendi hemde neredeyse herkes 47-45 gibi puanlarla. o nedenle maliyeyi ihmal etmeyin derim. Muhasebe ise bence orta idi 4 tane tanım sorusu kolay 1i zor oluyor son 2 yıldır. monografi geçen yıl kolaydı zaten 60 puanın yanlış hatırlamıyorsam 40 puanlık kısmı genel muhasebe kaydıydı geri kalan kısım mizan kapanış gelir tablosu vs monografi o nedenle korkutmasın. Eğer kdv veya kar oranları %18 gibi sayılardan verirse uğraştırıcı olur onun dışında zorlayacağını sanmıyorum.
-
arkadaşlar listeye girdim sınava girmezsem bir hakkım yanar mı
-
@işsizmemur teşekkürler
-
@hayde35 sınava girilmediği müddetçe hak yanmıyor diye biliyorum. @paretowilfredo hocam net birşey söyleyebilir misiniz. Bende bu konuyu merak ediyorum
-
Arkadaslar bu grup niye sessiz böyle:) nasıl çalışıyorsunuz bana da soyleyin:) muhasebemde sıkıntı yokta digerleri zor
-
Son yılların soruları elinde olan var mı aramızda? Muhasebeye çöküyor galiba herkes hukuk maliye iktisat da sıkıntı olur
-
Kpss değil vmy mi calisiyosunuz arkadaşlar
-
-
@ParadoX Ne kolay bir sınavmış ne de zor. Hangi ders belirleyici oldu acaba merak ettim