Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017)
-
Arkadaşlar bir şey sorucam. Hukuk konusunda çok eksiğim Vergi Müfettiş Yardımcılığı&Sayıştay Sınavlarına Hazırlık kitabını siz bahsedince araştırdım ama bulamadım. İstanbuldayım nerden temin edebilirim? Ya da bana verebileceğiniz bir tavsiye var mı? Bu forum da olmasa sınav hakkında bilgi alabileceğim bir ortamım yok. Gerçekten minnettarım size ya.
-
@edaa Dostum ilgili kitap Mehmet Yüce Editörlüğünde çıkmış Savaş Yayınları'nın kitabıdır. Bu şekilde ararsanız daha kolay bulabilirsiniz.
Faydalı olması adına biz de çok mutluyuz. İnşallah muhabbetimiz hep bu şekilde sürer.Allah yâr ve yardımcınız olsun.
-
@edaa Sıkıntını özelden giderdim kardesimizin
-
@paretowilfredo kardeşim forumda yeniyim.Bana vmy sımavını başarmak için kaynak ne önerirsin?Sayfanın başındaki kaynaklara ek savaş hukuk mu oldu.Bu arada guyu kazandım 2017 kpss ile başvurursam eğer nasıl hazırlanmalıyım?
-
@zenginmemur ben bu savasin kitabini daha cok soru acisindan oneriyorum. Ancak kisa vadede hizlica calismak icin konusu kullanilabilir. Bastaki.kaynaklar daha cok bir kac ayda hazirlanmak icin is gorur. Su kisa surede yetismez dostum.
-
.........
-
@-Deficit- Görmemişim kardeşim. Yönetmeliğe bakmak lazım bi ama rastlamadım böyle bir şeye rastlamadım daha evvel.
-
@ParadoX hocam link falan varsa bana da atabilir misin sana zahmet
-
Vmy sınavında giriş sınırı var mıydı
-
Bu bahsedilen kitabın yeni baskısı var mı?
-
@paretowilfredo hocam dediginiz gibi süreç kısıtlı sizce muhasebe dışındaki dersler kpss kitap artı notlarla yetersiz olur mu vmy sınavı için..
-
Muhasebede ne kadar iyi olursak diğerlerini kurtarmaz mı iktisatta çok iyi yapamıcam gibi geliyor
-
@ParadoX hocam rica etsem bana da gönderebilir misiniz linki varsa
-
@Nameless valla cok secenek de yok kardesim eldeki notlari en iyi sekilde ogrenmek en mantikli secim.
-
@paretowilfredo sagolasin hocam gayet iyi anladım aslında ilk sayfada önerdiğiniz kaynaklara dönem içinde çalışmıştım ama direk okuyup geçince su an cok kalmadi bi sey ondan notlara kaldım smd süre kısıtlı old icin
-
..............................
-
1 sene geçerli olan 2016 kpss'si. Bu sene tekrar girilmesi gereken bir kpss daha. Bi yandan test sınav bi yandan vmy gibi ağır bi klasik sınav. Bi yandan gkgy. Kafam çorba oldu.
-
@papatya valla herkes ayni durumda hocam . Cok sıkıntılı oldu bu sene . Hepsini sıkıştırmasalar olmazdi sanki
-
@Mimar aylarca geçen ilansızlıktan sonra bu kargaşa. Her şey içiçe gibi hissediyorum. İçimi buraya dökmek doğru değil belki de ama dayanamadım
-
@papatya yalnız değilsin hocam