Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017)
-
@Harun-Resid internette vmy diye arayınca bir kaç sınav daha çıkıyor suan pc yok yanımda iyi arama yapamadım. Sınavların belirleyicisi genelde muhasebe oluyormus ama geçen yıl herkesi maliye den elemişler dostum. Sanırım maliye giderek ve doğal olarak zorlastirilacak
-
@Harun-Resid normalde muhasebe çok eleyici oluyormuş ama geçen sene maliye biraz zor keza tanımlar olsun dolaylı dolaysız vergi biraz daha yorum gücü istiyor komisyonu tatmin etmek zor olabilir.
-
En ilginç şey yazılı sınavı nasıl kazandınız diye sorduğumda normal kpssye nasıl çalıştıysam öyle diyenlerdir.Böyle bir şeyin olması hiç inandırıcı değil.Sen maliyeyi testte 40da 40 yaparsın ama maliye politikasını kağıda dökmek öyle kolay değil.
-
..............
-
Dostum türkiye genelinde maksimum 50 kişi böyle hazırlanır gerisi hep test mantığıyla yürür bu olay böyledir
-
şu siteden de faydalanabilirsiniz
http:// sorularlaiktisat. blogspot. com. tr /2017/03/vergi-mufettisligi-sinavina-hazirlik.html -
İktisat soruları da zorlamış baya
-
@vmy35 Kolay olan yok ki malesef Allah yardımcımız olsun.
-
Amin inşallah zor bir sınav, geçen sene mülakata kalan sayısı da azdı sanırım sayı tamamlanmamıştı değil mi , üç dersten yeterli puan alınsa bile diğer dersi tamamlamıyorlar anladığım kadarıyla
-
Dostlar VMY'nin iki klasik sınavına katılmış (3. ve 4. Promosyon) birisi olarak şunları belirtmek istiyorum: Sınavda Hukuk ve Maliye alanından 65'i geçeceğiniz kadar rahat yapabileceğiniz sorular çıkacak. Bu dersler için 4 soruya eksikte olsa kesin cevaplar vereceksiniz. Kalan bir soru biraz zor olacaktır o da biraz şansınıza. İktisat için en kıt puanlama yapılan alan diyebilirim. (Erdal Ünsal mikro ve makro kitabından soruluyor.) 70 üstü alırım dediğiniz bir sınav sonrası kıt okumaları nedeniyle sonuç 52 gelebilir. Muhasebe kısmı büyük oranda ucu ucuna kontrol edemeden yetiştireceksiniz. Süreye aldanmayın, muhasebe de çok çabuk ilerliyor, ilk baştan itibaren zaman ayarlaması yaparak devam edin. Muhasebede tökezlememeye dikkat edin.
İktisattan gidebilecek puanlara karşı muhasebeyi çok iyi yapmaya çalışın. 80 ve üstü muhasebe size sınavı kazandıracaktır.
-
Sinava girerken ne gerekiyor yanımıza almamız gereken. Bu arada kpss sebebiyle erteledim hep ama öz geçmiş yazarken ad soyad, iletişim bilgileri gibi bilgileri yazmak gerekiyor mu. İlk girişim malum:/
-
Arkadaşlar vmy sınava giriş belgesi yayımlandı mı ben başvuru formu haricinde bişey göremedim link atabilir misiniz varsa
-
@kizilderili başvuru formu eki 2. sayfa CV el yazılı, belge düzenlemesi yok demekte.
@35zmr ad-soyad-iletişim bilgisi zaten başvuru formunda var ama CV kısa sürerse yazılabilir. Zaten sığması zorsa ki zor, ad soyad tarih imza yeterli. CV ile ilgili burada çokça yorum yapılmış bir konu vardı.
-
@impressiveunit hocam sınava nerde gireceğimiz belli değil yani şuanda?
-
Arkadaşlar bu sınava ilk defa gireceğim.Şu 4 günde nasıl bir calisma yapabilirim? Kpss yi öncelik aldığım icin herhangi ozel bi calisma yapamadım.
Bir de telefonla gidebiliyor muyuz? Orada bırakacak bir yer oluyor mu? SGK mufettislik Sınavı'nda masaya bırakmamıza izin vermişlerdi.
Oturumlar belli mi cumartesi sabah hangi dersler öğleden sonra hangi dersler var ve süre ne kadar?
Bilenler yardımcı olursa sevinirim .teşekkürler.
-
Bir de öğle arası yemek olayı var,en sevmediğim iki oturumlu sınavlar:) yakınlarda yeyip gelicek yerler vardır inşallah diye umut ediyorum
-
Arkadaşlar sınava girmediğimizde hakkımızın yanmaması kesin mi, deneyimleyen var mı hiç?
3 haftanın sonunda yorgunluktan bitik durumdayım iki gündür başım çatlıyor. Geçen seneden sınavın niteliğini bildiğim için şu an girsem de geçemeyeceğim gibi hissediyorum. -
@Kullanıcıadi
3 haziran hukuk muhasebe
4haziran iktisat maliye -
Bakalım 5 günde neler yetiştirebiliyorum
-
Pazar günü sınav kaçta bitiyor ona göre biletimizi alalim