Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017)
-
@hope bu grup ders çalışıyo:) emanet verilecek yer bulunur ben sorun olacağını zannetmiyorum
-
İl dışından gelenler nerede kalıyor. Genelde sınav olduğunda arkadaşımda kalırdım ama artık rahatsızlık vermek istemiyorum. Hoteller biraz pahalı geldi 3-4 misafirhaneyi aradım doluyuz dedi. Önerisi olan var mı? Konuşurken sessiz olun arkadaşlar ders çalışıyor
-
iki satır önce cevap verdim hala aynı soruları soranlar var. yazılanları hiç mi okumuyosunuz anlamadım ki.
-
@işsizdegree Önceki yıllarda böyle bir kural var mıydı bilmiyorum ama çanta,not vs. alınıyormuş.Çoğu insan dışarıdan gelecek,en kötü ihtimalle emanetçi olur diye düşünüyorum.
-
Peki sınav sonucu ne kadar süre sonra açıklanıyor. Bileniniz var mı? Ümidim yok ama psikolojimi hazırlıcam o sürede. ️
-
Arkadaşlar bütün içtenliğimle buraya şunu yazmak istiyorum beynim yandı
-
@fiscaldrag sınav okullarda olsa ben de kesin emanetçi olur derdim de gib ve vdk binalarında olunca biraz geriliyorum. daha önce hiç kendi binalarında sınava girmedim. daha önce gib de ve vdk da sınava girmiş olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?
emanetçi var mı? öğlen yemeği nerede yiyorsunuz? gün nasıl geçiyor? süreç nasıl işliyor?
hiç yok mu yahu bi yardım edecek??? -
..............
-
@işsizdegree ben gib de sinava girdim emanetci olarak adamin biri gelmis arabasinin bagajini acmis emanet alinir yazisi asmis biz de mecburen verdik. Kurum kendi emanet almiyodu. Gib in civarinda yemek yenilebilecek neresi var bilmiyorum ama tam karşısında market vardi.
-
@BahtsizBedevi teşekkür ederim cevap için hocam size de kolay gelsin başarılar.
-
@Mimar aynen tahmin ettiğim gibi kurum emanet almıyor. cevap için teşekkürler hocam
-
Arkadaslar muhasebede oran analizi ile ilgili soru soruyorlar mı? Nette denk gelemedim
-
@forumders var kardeşim bir sınavda muhaSebe Son soru komple oranı analizı sormuşlar 5 seçenek her biri 4 puan toplam 20 puan ama sadece bir sınavda gördüm. Bilançosu vermiş komple herseyi sormuş likitide cari oran kaldıraç vs
-
..........
-
Monografide nazım hesap kullanmak gerekiyo mu daha önceden giren arkadaşlar
-
@rybiński nazım hesapları kullanman gerekir yazarsa kullanacaksın ama yazmassan sıkıntı olmaz.
-
Ders calisirken yazı yazmaktan elim koptu işin kötüsü sinavda bu bilgileri yazamicagimdan korkuyorum:( hayallerimi süsleyen meslegin sınavina girecegim ama öyle bir tarihe koymuslarki zorlanıyorum artik
-
@ozgun metroda hemen önünde iniyorsunuz zaten metroyu kullanmak daha mantıklı. durağın ismi maden tetkik arama
-
yazılanlar kadarıyla cıkmıs sorulara baktım zor görünmüyor sınav esnasında nasıl olur bilmiyorum. O sırada akla gelmesi ve düzgün ifade edilmesi cok önemli. Milyon bilgi var herseye hakim olamayız sansımıza ne cıkarsa artık. Önceki sınavlar dahilinde cok calıstık son dakika ekstra kasıp heyecan yapmamak lazım diye düşünüyorum. Gelen sorulara bakınca bir önceki konuların bir kaç sayfa öncesi veya sonrası sorulmus. Hukukta tahminim varant ya da makbuz senedi zamanasımı ile hak düşürücü süre farkı cıkar. Maliyede ise gecikme faizi.
-
@düsenberi Benim de