Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017)
-
tcdd gardan en kısa sürede nasıl geçebilirim sınav merkezine ? 8 gibi inicem çünkü şuan en yakın ihtimal taksi gibi geliyor
-
@dextermorgan nerde giriyosun sınava
-
şimdi son durum nedir? emanet getirebiliyor muyuz? getirelim mi? getirecek misiniz?
-
@ultras yeni mahalle gib ek hizmet binası
-
@jungss hocam niye o kadar takıldınız Kurum içine sokmazsanız bile orada emanetçiler olur. 1500*3 lira temiz para.
Emanetçiler sınav takvimlerini bizden iyi takip ediyorlar heralde -
@dextermorgan ya aklım eski gara gitti karşısından 297 numaralı otobüs geçiyo onla gidebilirsin dicektim. yeni garın başı sonu neresi tam bilmiyorum da 297 gidiyo oraya daha fazla bilgi için ankaralı arkadaşları piste davet ediyorum.
-
Oecd cok tarafli vergi merkezine metronun demetevler duragindan 242 nolu ring otobus gidiyor . iki durak sonra, maliye duraginda inersiniz
-
Komisyon önce muhasebeyi mı okuyor böyle bir şey var mı
-
@vmy35 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017) içinde söyledi:
Komisyon önce muhasebeyi mı okuyor böyle bir şey var mı
VDK nın öyle yaptığını bende duymuştum . Muhasebeden kalanların diğer kağıtları öylesine okunduğu felan. Yoksa kim okuyacak o kadar dikkatli binlerce kağıdı bana mantıklı geldi
-
@vmy35 Benim bir hukuk hocam da aynı şeyi söylemişti. En çok elenen ders muhasebe olduğundan, muhasebeyi geçmeyenin kağıdını boşa okumazlar, ilk muhasebeler okunarak kimlerin kağıdının üzerinde durulmalı ona karar veriyorlar demişti. Bence de çok mantıklı bir şey.
-
..............
-
Bir gariplik daha öğrenmiş oldum. 4 dersten yazılı sınav yap. Muhasebeden geçemezsen diğer üçünü okumasınlar. Diğer üçü ne için var peki? Tek ders sınav yapsınlar öyleyse
-
Merhaba arkadaşlar gib ek binası ( OECD çok taraflı vergileme) metroya ya da ankaraya yakın mı acaba
-
..............
-
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah zor bir sınav
-
örnek monografi sorularında bazen acılıs kaydı yapıyor bazen yapmıyor . Burada ölçü nedir , biz sınavda açılış kaydı yapacak mıyız acaba ?
-
@dextermorgan açılış kaydı dediğimiz nedir ki yapıverin gitsin
-
Çok teşekkür ederim:) @nenehatun
-
..............
-
Arkadaşlar Ankara'ya ilk kez yalnız geliyorum sizden ricam kalabilecek bir otel vs. önerebilir misiniz ? Şimdiden Teşekkür ederim iyi çalışmalar.