Mülakata istanbul için 22 eylülde girdim daha önce de sürekli takip ederdim forumu ama son 4 5 gündür her sayfayı her iletiyi her kelimeyi dikkatlice okuyorum. O kadar benziyorki duygular hayatlar birbirine. Gün içinde değişen bir ruh halim var ki sormayın. kah mutluyum kazandığımı hayal ediyorum kah olumsuz olma ihtimali geliyor ciğerim parçalanıyor velhasıl kelam beklemek çok zor.. Allah herkesin gönlüne göre versin. @Priss 'e ayrıca teşekkür ederim..
nenehatun tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Her gece yaptığım gibi bir film açıp izledim çünkü içim rahattı o gece bu gece değil cumaya ancak açıklanır diye duşunuyordum ama uyumadan önce bir kere daha Gib'in sayfasını yenileyim dedim ve açıklandığını görünce şok oldum. Kalbim yerinden çıkacak gibiydi 850 kişinin içinden kendimi bulmaya çalışırken. Herhalde 26 yıldır ilk defa bu kadar hızlı çalışmıştır kalbim.. Sonuç olarak listeye 3 kez baktım ve adımı bulamadım. Olmamış 87 kpss, 83 kurum puanıyla 850+223 kişinin arasına girememişim. Bundan sonra ne yapacağım konusunda hiç bir fikrim yok SGK sonucu da böyle gelirse umutlarım, planlarım ve hayallerimi raflara kaldıracağım.
Kazanan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun umarım devletimize milletimize yakışır memurlar olursunuz. -
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Twitter=> instagram=> tercihini yap üçlüsünden kurtulamıyorum. Benim için üçlü açmaz oldu bunlar. Duyumları özlemiştim bu duyuma inanacağım çünkü inanmak benim işim. Açıklanmazsa da çok bir şey değişmeyecek hayatımda varsın iki gün kalbim biraz hızlı atsın ki varlığını hissedeyim.
-
Ya ben gvs olduğunu düşünmüyorum arkadaşlar bugün ve yarın yine ve yeniden umutla bekleyeceğim.
26 yaşındayım 7 ay boyunca araştırılacak da bir geçmişim yok ki -
@shady1 Allah hepinizin gönlündeki mesleklere en kısa zaman da yerleşmeyi nasip etsin. Guy olmadı bu oldu nasip bi şekilde geliyor umut her daim içimizde. Atamamış iibfli kalmayana dek mücadeleye devam edelim..
-
Dünden beri her aynaya baktığımda kendime gülümsüyorum. Çok şükür içim ferahladı ama Bi yandan da ilk mülakat tecrübem olacağı için korku sardı beni
-
Cumartesi Halkbankın eğitimi için antalyaya gideceğim. Gitmeden SGKdan olumlu haber almayı nasip etsin Allah.
-
Bu başlık açıldığından beri tek totemim var her iletiyi her sayfayı tek tek okuyacağım hiçbir şeyi kaçırmayacağım diye. Gece ne muhabbet dönmüş ya çok güldüm pek fazla yazmıyorum ama hepinizin nicklerine aşina olduğum için muhabbetinizi eğlenerek okudum
-
Başarılı Asıl 56 yazıyor oldu mu ya bitti mi şimdi çok şükür be
-
Herkese hayırlı olsun arkadaşlar site kurulduğundan beri sessizce takip ediyordum artık mülakat sürecinde birbirimize yardım ederiz diye hesap açtım merhabalar
nenehatun tarafından gönderilen son iletiler
-
@ezo istanbul servis görevlisi olarak işe başladım ben Sgk nın golü de böyle oldu
-
@shady1 Allah hepinizin gönlündeki mesleklere en kısa zaman da yerleşmeyi nasip etsin. Guy olmadı bu oldu nasip bi şekilde geliyor umut her daim içimizde. Atamamış iibfli kalmayana dek mücadeleye devam edelim..
-
Başarılı Asıl 56 yazıyor oldu mu ya bitti mi şimdi çok şükür be
-
Sonuçlar direniyor açıklanmamak için
-
Bu başlık açıldığından beri tek totemim var her iletiyi her sayfayı tek tek okuyacağım hiçbir şeyi kaçırmayacağım diye. Gece ne muhabbet dönmüş ya çok güldüm pek fazla yazmıyorum ama hepinizin nicklerine aşina olduğum için muhabbetinizi eğlenerek okudum
-
Arkadaşlar bişey deniycem. Herkes umut etmeyi buraları takip etmeyi bırakabilir mi? Belki hiç beklemediğimiz bi anda gelecektir Totem falan mı yapsak ?
-
Ya ben gvs olduğunu düşünmüyorum arkadaşlar bugün ve yarın yine ve yeniden umutla bekleyeceğim.
26 yaşındayım 7 ay boyunca araştırılacak da bir geçmişim yok ki -
Cumartesi Halkbankın eğitimi için antalyaya gideceğim. Gitmeden SGKdan olumlu haber almayı nasip etsin Allah.
-
RE: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
@cnn44 hocam bankayla yakından uzaktan ilgim yok. Çok şükür olmuş istanbul için girdim. Bu bankadan alacağım maaş boğazımdan geçmesin eğer torpilim varsa.
Umudunuzu yitirmeyin inşallah daha iyisi olur. -
Çok şükür bu mübarek günde umutlu bir haber aldık. Onların kısa süresi ile bizim kısa süremiz aynı değil arkadaşlar bu 6 ay içinde bunu anlamış olduk. İnşallah nisana sarkmadan açıklarlar.