Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017)
-
Aynı zamanda çok fazla değişken tip olmaz bende o kısımdanım malesef.
Amaç hem tecrübe hem kazanmak tabi ki. -
@nefiseok bir çok kurum sınavı başarısızlık tecrübelerimden, asıl kpssden sonra çalışmaya odaklanmak gerektiğini anladım hocam. Çok şükür bi tempo tutturdum , vmy den sonra daha da arttırıcam. Sonuçta sadece kpss işe yaramıyor. Sgk'nın sonuç açıklamaması bizim takvimimizi ve kariyer basamaklarımızı etkilememeli diye düşünüyorum.
-
@menkul_kiymet takdir ederim hocam ben sürekli sınav için Ankara'ya git gel durumunda olduğum için kafadan iki günüm gidiyodu kalan sürede de kendimi veremedim .. Bu KPSS den de kötü bi puan beklemiyorum kısa bi dinlenme süresinden sonra o tempoya bende gireceğim inşallah
-
..............
-
@BahtsizBedevi eyvallah hocam, inşallah bakalım hepimize
-
Kpss sürecine başlamadan önce çoğu kişi gibi vmy hayali kurdum 2017 kpssden de muhtemelen yeni sınava girecek puanı alamıycam oyüzden yorum tempodan çalışmama rağmen o soruları görmek için çıktık yola Allah utandırmasın
-
Büyük çoğunluk (üç beş kişi anca bence çalışmaya devam eden ) aynı durumda ama korkacak bir şey Yok belli birikimi olan insanlarız kısmet diyip gireceğiz Allah hayırlı olanı nasip etsin inşallah hayırlı değilse şimdiki vdk dakiler gibi sürüneceksek hiç nasip olmasın daha iyi,bukadar yorgunluk daha çok yorgunluk çekmek için olmasın benim için böyle
-
@adayadayadayı bunu ben de merak ediyorum bilgisi olan arkadaşlar aydinlatabilir mi
-
@paretowilfredo kardeşim bilgilendirme için sağol Allah razı olsun.
Arkadaşlar bi sorum olacak. başvuru formu ve Özgeçmiş dışında giriş belgesi yok değil mi ? sorulduysa cevaplandiysa gözden kaçırdım kusura bakmayın. -
@atiba onların dışında sınav giriş belgesi var kardeşim. Sınav salonunu yerini filan gösteriyor
-
@ParadoX onu da goturcez yani eyvallah hocam sagolun
-
Buralar hareketlenmis. Kpss oncesi cit yoktu
-
@ParadoX ben sordum sınav salonunu gösteren belge zorunlu değilmiş. Ama emin olmak isteyen tekraar arayıp sorabilir.
-
Arkadaşlar, sunava telefon cüzdan götürsek sıkıntı olurmu acaba?
-
@clattenburg ben götürücem hocam. illa bir çaresi bulunur. gümrük teftişte telefonlar mis gibi öğretmen masasına koymuştuk. hiçbir şey de olmadı. bu neyin nesi böyle bilmiyorum. 1500 kişiyi de bi zahmet gözetle. onu getirme bunu getirme. yol bilmem iz bilmem tek başıma. napayım telefonsuz.
-
Arkadaslar ben de şüpheye düştüm ama şurada sadece basvuru formu ozgecmis ve kimlik yazıyor
-
@ozgun Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017) içinde söyledi:
@adayadayadayı bunu ben de merak ediyorum bilgisi olan arkadaşlar aydinlatabilir mi
Alıntı yapayım bari bizi takan olmadı
-
..................
-
@-Deficit- hakim oldunuz sanırım. Hayırlı olsun darisi bize tespitlerde yerinde bu arada
-
@-Deficit- vay be Hayırlı olsun en iyi yeri kazanmışsın Allah muvaffak etsin