Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017)
-
@Fişek-MORGEN liste demişim heyecanla sınav yerleri işte
-
Giriş yerinde bile 2. Sinif insan muamelesi yapiyolar ya gib e vermisler
-
Gib ek binaymış benim de
-
@Harun-Resid Hayırlısı olsun hakkımızda hocam. Bu arada şu kitabın boyutuna bakabildiniz mi ya da link atma şansınız var mı indirebilmek için hani geçen gün @Mimar arkadaşla konuşmuştuk ya vmy sayistay kitabı? Yardimci olabilir misiniz bana acaba?
-
Giriş yeri üst kat koridor yazıyor
-
@ParadoX iki kitap var birisi 323 diğeri 104 mb. Bunlar ancak yandex ile aktarılır başka türlü zor. Bi yandex açıp yükleyeyim indirirsiniz olur mu
-
@Harun-Resid olur kardeşim sağol
-
@Harun-Resid Olmaz mı hocam tabi ki de olur. Zahmet olacak ama upload ederseniz ben ındiririm. Hatta kendi yandex hesabımı size vereyim içinden lazım olanları da indirin istediğiniz birsey varsa ayrıca da yüklerim bi tek bu kitap yok bende de hocam
-
Biri vergi müfettişliğinin çıkmış sorularını paylaşmıştı bulamadım nerede
-
@vmy 17.sayfada
-
@mrym teşekkürler
-
Gib ek bınaya kızılaydan toplu taşıma ile nasıl gidilebilir?
-
@mehmedoglu bende aynı yerdeyim hocam bulursan yolu bana da haber ver
-
@mehmedoglu yenimahalle ye metro ile gidebiliriz ama orda nerde bilmiyorum önceden bakmak gerek sanırım
-
Arkadaşlar bir şey sorcam. Bu stok kartı soruları varya işlem yapıyorum sonuçları buluyorum ama tabloyu oluşturamıyorum önemli mi sizce
-
@vmy stok kartı neymiş
-
@Klay-Thompson lifo fifo fln varya
-
@vmy bilen varsa söylesin bende merak ettim tablosuz olmalı bence sonuç önemli
-
@nefiseok kızılay ile arası 9 km imiş giderken taksiye binersek 27 lira tutuyor. Gidiş taksi dönüş otobüs ile yapılabilir diye düşünüyorum şimdilik bi şekilde döneriz heralde
-
@nefiseok yenimahalle metrosundanda 1,8 km metro daha makül bi çözüm gibi yürünebilirde taksiyede binilebilir