Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017)
-
Metroya binip Yenimahalle durağında inerseniz yaklaşık 10 dk yürümeyle varabilirsiniz.
-
@mehmedoglu hocam ben KPSS alan a Ankara'da gircem sorar soruşturur bulurum @menkul_kiymet hocamda söyledi zaten yerini zor olmaz sıkıntı olacağını zannetmiyorum
-
@nefiseok evet yeri kolaymış inşallah sınavda kolay olur
-
@mehmedoglu hı hı kesin kolay yaparlar yoldan geldiler zaten yorgunlar derler
-
Dostlar GİB binası için Kızılay'dan 202-297 veya Yenimahalle - Batıkent - Ostim yazan her otobüs Lalegülden geçer. Orada indiğiniz vakit Mit lojmanları nerede deyin, herkes parmakla gösterir, onun tam karşısında
-
"Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı Eğitim Merkezi Çukurambar Mahallesi Dumlupınar Bulvarı" Sınav yerimin adı bile korkutucu:) nasıl gidebilirim acaba?
-
Kızılaydan 220 ye binin lalegül de inin.Mit e doğru 500 m max. yürüyün karşınızda gib.. Ben şanslıyım evime 5 dk
-
izlemeyenler için burada da paylaşayım https://www.youtube.com/watch?v=PqifoXoxNbw&feature=youtu.be
-
@menkul_kiymet hocam mükemmel olmuş Büyük yetenek
-
Hahahhahahahah koptuuummmm
-
@menkul_kiymet sen bizi güldürdün Allah da seni güldürsün. Gerçi ağlanacak halimize gülüyoruz o da ayrı ️ Ama ne kadar güzel ki en bulutlu halimizde güneş var bizim
-
@menkul_kiymet gerçekten muhteşem olmuş video her noktasına kadar yaşadıklarımı yazmışlar demek ki tek ben değilmişim bunları yaşayan dedim elinize saglik
-
@Nameless merhaba bir şey sormak istiyorum. bu sene GUY ve VMY hangi puan türünden alım yaptı? rica etsem bilgilendirir misiniz?
-
@elif-atılgan GUY-P35 VMY-P40,P54,P57.
-
@elif-atılgan aynen arkadaşın dediği puan türleri de sanrm kpss e hazırlaniyorsunuz sistem değiştiği için pek baz almayın bu puan türlerini
-
@fiscaldrag bu sene GUY p 48 den alım yaptı diye duyum aldım
-
@Nameless evet sınava hazırlanıyorum tam olarak hangi puan türlerinin olduğunu bilmiyorum bu yüzden sormak istedim
-
@elif-atılgan bu sene p35 ten guy alim yaptı sistem değiştiği için puan ağırlığı olan yeni sistemde en yakın p 48 göründüğü için herkes o puan türünden bi daha ki guy alımı olabilir diye tahmin ediyor sanirim ondan kafanız karışmış biraz
-
@elif-atılgan forumda buna dair bir kac yazimiz var dostum. Ignelenmis durumda.ustlerde. okuyup bilgi alabilirsiniz.
-
eskilerden kim kaldı ? İshack baba da geliyor :cartwheel: