Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017)
-
@asa Aynen dostum sınava girmezsen hakkın yanmış olmaz.
-
Arkadaşlar çıkmış sorulari nerden bulabilirim
-
@Mimar bu sayfada daha önce paylaştılar kardeşim önceki sayfalara bi bakın
-
@Mimar kitap vardı hocam vmy ve sayıştayın klasik sorularının olduğu. Muhasebe soruları da bazı sitelerde var
-
@Harun-Resid cok pahali o kitap baktim da hocam. pdf si olan var mi
-
@Mimar bi bakayım boyutuna küçükse atayım size
-
kitabın adı neydi hocam?
-
@Harun-Resid tamam buldum hocam tesekkur ederim
Kitabin adi vmy sayistay sinavlarina hazirlik soru bankasi -
@Mimar kapağının resmini paylaşman mümkünmü. Yada googledan da olur bi LİNK atsan da bir başka kardeşim kitaba
-
@ParadoX http:// www. kitapyayinlari. com/Vergi-Mufettisligi-Sayistay-Sinavlarina-Hazirlik-Mehmet-Yuce,PR-1301.html
-
@Mimar teşekkür ederim arkadasim
-
Arkadaşlar belki sorulmuştur ama eski yorumlara bakamadim. Maliye bakamligina sinava girmeden herhangibir belge teslim edecek miyiz?
-
GUY Antalya veya Bursaya hak kazanamayıp, VMY sınavına girecek olanlara selam olsun. Gerçekten eskiden olsa kimse inanmazdı ama bu sene bu tip örnekler olduğu kesin.
-
Merakimdan soruyorum ; p35 i 83den dusuk olan bir insanin p40 ve diger puan turlerinde 83 u gecmesi mumkun mu ?? @Antimülakat
-
P35 te alandan p40ta türkçe matematikten yüksek yaparsan çok puan alırsın haftaya puan türleri değişiyor ama @pyle(mümkün yani)
-
@pyle mümkün hocam. Denklemler çok farklı, daha önce P35'i 81-82 olupta; P40-54-57'si yüksek olan çok kişi gördüm. Bu birazda sıralama üzerinden de şekillenen bir puanlama metodu. Her durum oluşabiliyor-du.
-
@pyle hocam P35 86 benim p54 89.5 p40 86. Hesaplamada kullanılan derslerin ağırlıkları farklı olduğundan puanlar değişiyor. 83 olan puanım da var 92 olan da var benim tamamen hesaplamada kullanılan kriterlerle alakali
-
Arkadaşlar liste yayınlanacak mı acaba
-
Liste yayınlanmışşşşşş
-
@vmy ben bulamadım ya listeyi