Mali Hizmetler Uzman Yardımcılığı 2017
-
Çeşitli platformlardan gelen kaynakları göz önünde bulundurduğumuzda 250 kişilik Mali Hizmetler Uzman Yardımcılığı ilanı kapıda görünüyor. Maliye bakanın işaret ettiği uzmanlık ilanının Gelir Uzman Yardımcılığı sınavına işaret ettiğini düşünmeye devam ederek bu ilanda gelmek üzere görünüyor dostlar. Bilginize diyelim ve Maliye açılışlarının devam etmesini temenni edelim.
-
Gelsin hepsi gelsin tabi de maliye bakanlığının haftaiçi sınav yapma alışkanlığı var mı hocam? Sınav takvimi çok sıkışık olduğu için muhtemelen referandum sonrasına kalacak mayısta Kpss'ye hazırlanırken bu sınavlar girecez gibi geliyor
-
@Antimülakat Mali Hizmetler Uzman Yardımcılığı 2017 içinde söyledi:
Çeşitli platformlardan gelen kaynakları göz önünde bulundurduğumuzda 250 kişilik Mali Hizmetler Uzman Yardımcılığı ilanı kapıda görünüyor. Maliye bakanın işaret ettiği uzmanlık ilanının Gelir Uzman Yardımcılığı sınavına işaret ettiğini düşünmeye devam ederek bu ilanda gelmek üzere görünüyor dostlar. Bilginize diyelim ve Maliye açılışlarının devam etmesini temenni edelim.
Hocam kusura bakmazsanız bişey rica edeceğim. Ben telefondan kullanıyorum formu da ilk sayfadan başka sayfaları tıklayınca ilk sayfaya düşüyor tekrar. Mhuy meslek tanıtımı linkini buraya kopyalayabilir misiniz? Yada ilk sayfaya taşıyabilir misiniz?
-
-
@totti teşekkür ederim.
-
Hocam büyük bir çoğunluk kpss sonrasına kaldığını söylüyordu inş dediginiz gibi bakanın açıklamasına mhuy da dahildir
-
Hadi bakalım
-
@atiye_4781 ben de 2.sayfaya tıkladığımda ilk sayfaya atıyor beni. Geçmişi temizleyince düzeliyor
-
Kpss öncesi olur mu ki Lütfen olsun
-
Bakan uzmanlık sınavları gelecek dediğine göre çok uzak bir tarihi kasdettiğini sanmıyorum. Tahminen bir ay içerisinde bu ilanlar gelecektir. Guy olursa iyi, Mhuy olursa fena değil, ikisi birden olursa buralar şenlik olur.
-
Mhuy yönetmeliğine göre ilan sınavdan en az 60 gün önce veriliyor bunu da hesaba katın..
-
kapıda derken ne zaman. somut birseyler yazsaniz iyi olur.