Arkadaşlar kurumla ilgili bilgi verecek kimse yok mu aramızda.Kadınlar için zorlukları nelerdir, şehir dışı görevi yılda kaç aya tekabül eder ?
@paretowilfredo Hocam sizin var mıdır kurumla ilgili bir bilginiz acaba ?
Arkadaşlar kurumla ilgili bilgi verecek kimse yok mu aramızda.Kadınlar için zorlukları nelerdir, şehir dışı görevi yılda kaç aya tekabül eder ?
@paretowilfredo Hocam sizin var mıdır kurumla ilgili bir bilginiz acaba ?
Arkadaşlar aradım sınav sonucu için. Genel ortalama 74 ve İngilizceden sadece 1 doğru ile mülakata kalamamışım. Nasipten öte yol yokmuş gerçekten de
muhasebe 19 soru üzerinden değerlendirilmiş. diğerleri 20. sanki muhasebeden daha çok soru hatası vardı. hatırladıklarınız var mı arkadaşlar? hatalı olduğunu düşündüğümüz soruları üniversiteye itiraz edebiliyomuşuz
Genel ortalamaM 81. 100 aldığım alan var gel gör beni beni ingilizce neyledi :(( kazanan arkadaslara hayırlı ugurlu olsun.
@dividant2 nereden ögrenıyorız sonuçlarımızı
@aylakkafam 0312 418 2679
@Benazir-Butto teşekkür ederim
Dostlar mülakata ve mesleğe dair bilgileri olan arkadaşlar paylaşsa çok güzel olur.Herkes çok suskun burada.
Mesleğe dair sormak istediklerinizi Teftiş Kurulu Başkanlığını arayip sorabilirsiniz arkadaşlar.Sağolsunlar ellerinden geldikçe cevaplamaya çalışıyorlar.Bizzat Ankara'da Teftiş Kurulu Başkanlığı'na gidip soran arkadaşlar da olmuş.
Kızılayda müfettiş tanıdığı olan yada birebir gidip görüşen birileri varsa öğrendiklerini rica etsem bizimle de paylaşabilir mi?
Geçmiş olsun arkadaşlar hepimize.Sonuçların ne zaman açıklanacagina dair bi bilgi edinen oldu mu acaba aramızda ?
@Benazir-Butto Ne zaman açıklanacağı hakkında birşey duymadım ama bayramdan hemen sonra başlatacağız dediler.
7 ile 10 gün arasında belli olur dediler.