kızılay 10 müfettiş yardımcısı ilanı
-
@Forza e-devletten çıkardım nüfus kayıt örneği diyerek umarım kabul edilir
-
Herkese merhaba,başka bir mülakat sonucu beklediğim için son gün olan bugün elden teslim ettim.görevliye başvuru sayısını sordum.100u henüz geçtiğini söyledi.dostlar bu büyük bir şans ingilizcesi iyi olan arkadaşlar yüklensin bence
-
@dividant2 ingilizce düzeyi hakkında bilginiz var mi? Sonucta her bolumden en az 50 almak gerekiyor. Mesela tense'lere ve bir kaç grammer kurallarina reative cl. gibi bakilsa yeterli olur mu. @paretowilfredo sizin bu konuda bilginiz var mi
-
@ehl-i-vukuf benim bilgim yok malesef.ben de çok az bakıp gircem
-
Arkadaşlar bu adli sicil kaydının olmadığına dair belgeyi nasıl aldınız veya hazırladınız
-
@Orangesun e devletten çıkardım ben ama başvuruda tüm belgeleri onlar tekrar e devletimden kendileri cikardi
-
Kaçla kapatır acaba?
-
@sahrasa kızılay 10 müfettiş yardımcısı ilanı içinde söyledi:
Kaçla kapatır acaba?
dividant2 ye verilen bilgi doğruysa yani son gün 100ü henüz geçti başvuru sayısı deniyorsa 80in altında olma olasılığı çok yüksek bence
-
@Okocha hala 80 altına düştüğüne inanmıyorum. Umarım öyledir. Hepimizde bir umut. Duyuru Mars'ım yakın Zaman'da açıklanır da merakımızı gideririz.
-
Nasılsa başvurular bitti, kaç ile başvurdunuz arkadaşlar
-
77 puan ile başvurdum
-
85 ile başvurdum ben de
-
@sahrasa en geç ayın 7 sine kadar aciklanacagini söylemişti belgelerimi alan gorevli
-
Ben de 80 ile başvurdum
-
Arkadaşlar mulakata kaç kişi çağrılacak bilginiz var mi? İlan metninde goremedim ben.
-
Eğer bana denilen doğru ise ben de rahat 80 altı diyorum.ki zaten öğlen 100u yeni geçtik dedi,aksama kadar 50 basvuru dahi olmayacağına göre.bakalım sürpriz
-
Aciklandi
-
@merkantilist nerde?
-
Arayıp sormuşlar 78.99 denmiş. Heyecan ile erkenden yazmışım. Teyit etmekte fayda var
-
Birsey ögrenebilen var mı arkadaslar?