BUGÜN HANGİ DERSİ ÇALIŞIYORSUNUZ
-
@Ülkü hocam helal gygk çalışabilen su ara pek yok özele bı bakar mısın ayrica
-
@merkantilist kendimi zorlayarak çalışıyorum mecbur her ihtimali düşünerek
-
Cok misafir vardi bugunu pas gectim. Vicdan azabi duruyo
-
cezadan girdik çekodan çıktık:)
-
Yeni bir gün borclar hukukuna devam dönüşüm soru çözümü
-
Arkadaşlar maliyedeki degisiklikler ne bilen var mı
-
Dostlar hangi hukukta neler değişti tam olarak yazabilecek var mı? Anayasa hukukuna çalışmak mantıklı mı şu an sizce bu değişiklik olayından dolayı? Maliyede de bir değişiklik ekleme vs oldu mu vergide ??
-
Hala başlamadım ama makroya başlıcam birazdan. Program yaptım ağır aksak ilerliyorum
-
deneme isteyenler murat iyidir
-
Bakanın açıklamasından sonra bayaa hızlandım. İktisat bitecek bugün. Sonra muhasebe sonra hukuk en son maliye. Sınava 1 hafta kala da sadece tarih çalışıp alan denemesi çözdükmü hazırız
-
@Quesnay hocam sende kamu çeko hayali yok mu ben onları da sıraya koydum
-
kahvaltıdan kalktım az önce. şimdi ticaret hukuku videolarını izleyeceğim. en geç yarına bitecek inşallah.
-
@merkantilist aynen benimde isletme ceko ve tarihte sirada. Liste uzuyor gittikce.
-
@busus tarihte video izliyorum vakit kaybı değildir inşallah coğrafya duruyor hala ve ben alanda konu çalışıyorum
-
@davetsiz Murat alan bana çok zor geliyor baya kasmışlar gibi soruları. Pegem sanki daha normal
-
@merkantilist Hayır niye vakit kaybı olsunki bende tarihte video dinledim yenilerde bitti.
-
Hocam murat denemeleri daha KPSS formatında gibi pegemi ben hiç sevmiyorum tabi herkesin kendi değerlendirmesi
-
@merkantilist Kaç net yapıyorsun mesela herhangi birinde
-
@merkantilist Bende geçen senenin 30 soru olan denemeleri var muratta. Yarı yarıya zor yapıyorum. Özellikle iktisatta çok yanlışım çıkıyor.
-
@merkantilist valla yok üstad hedefimi koydum koyalı maliye bakanlığı bünyesinde bir iş hedefliyorum