HAZİRANA KADAR 9. PROMOSYON SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI İLANI ÇIKMASI İÇİN BURDA TOPLANALIM
-
@Fişek-MORGEN @atiba Dostlar bence başkana direkt iletmeye çalışın twitter kanalıyla. Denetmenlik alımlarını önemsiyor ve ayrıca ilgileniyor. Ancak 8.promosyonun neticelenmesinden evvel hareketlenme zor görünüyor. Ancak bastırırsanız 7.Promosyonun alımı gibi KPSS Sonuçlarından evvel bir alım koparma şansınız olabilir.
-
her aksam 18:00-21:00 arası twiter etkinliği yapalım. twitlerimizde hem 8.pro açıklanmasını hem de kpss oncesi sınav açılmasını belirtelim bence.
-
Bugünden itibaren başlıyoruz etkinliğe arkadaşlar. Hedef 500 ilan en geç mayıs bizim için. Biz dile getirdikçe 8. Promosyonun açıklanmasıda hızlanacaktır. " referandum öncesi iibfye 500 denetmen yardımcısı alımı müjdesi".
-
Arkadaşlar guy müjdesi geldi 9.promosyon ilanı için bastırmalıyız artık lütfen hareketlenelim başkan bey twitter a önem veriyor
-
Başkan beye tweet atalım arkadaşlar haydi.
-
Referandum öncesi İİBF lilere 500 kisilik denetmen yardımcısı alımı müjdesi. Tweetlere devam arkadaşlar diğer forumlara üyeliliği olanlar oralarada yayıyoruz mücadelemizi.
-
Haydi arkadaşlar saat 18.00 yaklısıyor tweetlere başlıyoruz. Güzel gidiyoruz dostlar devam.
-
@iibfci22 hocam nasıldık bugün biraz olsun ilerleme var mı
-
Arkadaşlar ilan gelse, 7 ve 8. Pro henüz belirli değilken, kaça düşer sizce? Benim puanım kritik de o yüzden soruyorum. Sanki 7-8in akıbeti belli olsa daha iyi olmaz mı? Kolay gelsin
-
Ya 2017 kpss de puanımız olmazsa @merkantilist
-
@Fişek-MORGEN aynen katılıyorum, ben çok istediğim ve çalıştığım Yurtdışı Türklere sınav sabahı hastalanarak gidemedim. Ya KPSS'de berbat bir puan alırsanız diye düşünmek gerekli.
-
Benim de tek düşüncem bu ya aldigim puanları tekrar alamazsam.. İnşallah 8. Promosyonu kazananlar içerisinde yer alırım da hem rakibiniz olmam hem de psikolojik olarak rahatlarim.
-
Arkadaşlar iyi gidiyoruz yavaş yavaş destek büyüyor tweetlere devam. 8. Promosyonun sonucuda bizim istedigimiz ilanda mayısta gelecektir inşallah. Sabırla mücadeleye kendimiz tweet atmaya ve arkadaşlarımıza tweet atmasını sağlamaya devam.
-
Önemli olan referandum öncesi Baskan bey den sözü alabilmemiz.
-
Arkadaşlar ben de çok isterim valla ilan gelsin 78 benim puanım ama sanki 7ve8lerin akıbetini netleştirmek için ugrassak ve ilana öyle mı baskı yapsakki
-
@merkantilist Biz 500 ü dile getirdikçe zaten sonucların acıklanması hızlanacaktır. Gecen sene haziranın ilk haftası ilan geldi kpss acıklanmamıştı 2016 puanlılar basvuramadı. En kötü bu sene de bunu sağlamalıyız. İsin anahtar noktası tweetleri her gun yogun bir sekilde devam etmek 500 ü dilden düşürmemek istenilen sonuç insallah gelecektir.
-
Arkadaşlar bence 9. Promosyon ilanı demek zaten 8.nin neticelenmesi demektir bu yüzden tek ses halinde devam edelim 8 i bekleyen arkadaşlarımza da faydası olur bizede
-
Şuan da sgk iÇin en acil şey bence şu bölük pörçüklüğü toparlamak 8.promosyon 9.promosyon ilanı hazirana kadar 9.promosyon sgk kurumu denetmen lik sayfası vs vs nerdeyse 10 tane sayfa var herkes bir tarafta tek çatı altında birleşelim ortak bir başlık olsun hep bir ağızdan gür bir sesle haykıralım bu iş böyle olmaz...
-
Bu şekilde hem 8.promosyon mülakat sonuçları hemde 9.promosyon ilanı için çok daha etkili oluruz
-
Bu sayfada ve 9. Promosyon sgk denetmen yardımcılığı yazan diger sayfada toplanıyoruz. Bu is olacak insallah büyük bi sinerji dalga dalga geliyor. Bize düsen bu konuda calısmak arkadaşlar. Tweetler cok önemli.