HAZİRANA KADAR 9. PROMOSYON SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI İLANI ÇIKMASI İÇİN BURDA TOPLANALIM
-
@WilliamNiskanen eyvallah kardeşim.
-
Bugün bakan canlı yayındaydı buraya saati kanalı sunucunun twitter adresini yazdım ama bir tane bile dönüş olmadı daha aktif olmalıyız
-
Yaa kardeşim anlamıyorum benim p113:80.58 nerede bu 81 puan ile 82 puanlilar 3- 4 kişi tek yazıyor ayıp ya.bir alım gelse yüzlerce kişi piyasaya çıkacak.
-
@ErtuğrulBey76 hocam benimde o civarda yazıyorum ama o puana bize gelmez gibi
-
Arkadaslar benim puan 88 mülakata girdim sonuç bekliyorum sonuçta garantim yok o yüzden hem sonuçlar açıklansin diye hem de yeni ilan gelsin diye twitt atıyorum sürekli. . Ben bu puanla twit atarken hergün 80 puanlı adam niye atmaz anlamıyorum.
-
78- 79 alımları görür olası bi 400 iibf alımında. 500 diye sabah aksam tweet atıyoruz olacagına inanmasam bi dk ugrasmam herkes bu olaya sahip cıksın 500 kislilik bi alım herkesi mutlu eder ki su an bastırmanın özverinin tam sırası.
-
(78-79 puanı )yanlıs yazmısım orasını
-
msbağlı nın belli bir tweetinin altına toplanalım bence daha çok ses getirir
-
@totti Sgk 8.Promosyon sayfasına yazdım hocam, yarın akşam bir etkinlik planlanıyor
-
arkadaşlar üç dört gün öncesinden organize olalım face vs her yerden yayalım etkinlik yapalım katılım çok olsun 500 sgk denetmen yrd sınavdan önce son atımlık şansımızı iyi değerlendirelim
-
@tirebolulu-memur Bu akşam 21.00'den sonra bir tane yapılacak hocam, elinizden geldiğince duyurun. Daha sonra tekrar tekrar kendimizi hatırlatacağız
-
@totti gelir kardeşim geçen sene ikinci alım 78 ile kapattı.
-
@ErtuğrulBey76 geçen sene alım sayısı fazlaydı bu sene önümüzden 500 kişi anca gitmiş olacak
-
@totti yav gelir merak etme
-
Arkadaşlar guy geldi birde 8.promosyonun acıklanıp 9. Promosyon ilanı için hızla çalışmaya devam edelim bu konuda uyumayalım 500 için çok mücadele ettik bırakmayalım belkide sona yaklaşmısızdır 1 hafta tam gaz yüklenelim twittera.
-
Her gün yazın Başkan'ı etiketleyerek arkadaşlar. Belki haftaya yine dün akşam ki gibi bir tag altında yazarız. Daha iyi organize olmalıyız bu sefer dün gece katılım düşüktü. Twitter olmayanlar da açsın bir hafta alıştırma yapsın referandum öncesi güzel bir organize olalım