2017 Kamu Denetçiliği Kurumu Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
Yds istenir mi acaba?
-
@monser isteneceğini düşünmüyorum. Hukuk ve kamu yönetimi ağırlıklı puan türlerinden bir ilan bekliyoruz.
-
@antimülakat, içinde söyledi: 2017 Kamu Denetçiliği Kurumu Uzman Yardımcılığı Sınavı
@monser isteneceğini düşünmüyorum. Hukuk ve kamu yönetimi ağırlıklı puan türlerinden bir ilan bekliyoruz.
Teşekkürler,umarım bir an önce bu ve kişisel verileri koruma ilanları gelir -
KDK çok istediğim kurumlardan biri ilk alımı 2013 yılında 50 kişilik bir ilanla olmuştu inşallah bu sayıda veya daha yakın sayıda alıma çıkar
-
@monser, içinde söyledi: 2017 Kamu Denetçiliği Kurumu Uzman Yardımcılığı Sınavı
neceğini düşünmüyorum. Hukuk ve kamu yönetimi ağırlıklı puan türlerinden bir ilan bekliyoruz.
Teşekkürler,umarım bir an önce bu ve kişisel verileri koruma ilanları gelirArkadaşlar ombudsman başkanına tweet attım alım hakkında , biraz daha tweet atabilirseniz belki açıklama yapabilir bu konuda.
-
arkadaşlar kurum uzman yardımcısı alacak sayın başkan maliye bakanı ile görüşme yaptı kadro için yalnız bu 1 ay öncesinde olmuştu. KPSS öncesi sınav olmayacak sayı tam belli değil ama 50 kişiye ihtiyaç yok sayı biraz düşük olabilir. hukuk ve kamu yönetimi ağırlklı puan istenebilir. Çalışmalarınızı ona göre ayarlayın
-
@selmanersoy, içinde söyledi: 2017 Kamu Denetçiliği Kurumu Uzman Yardımcılığı Sınavı
ar kurum uzman yardımcısı alacak sayın başkan maliye bakanı ile görüşme yaptı kadro için yalnız bu 1 ay öncesinde olmuştu. KPSS öncesi sınav olmayacak sayı tam belli değil ama 50 kişiye ihtiyaç yok sayı biraz düşük olabilir. hukuk ve kamu yönetimi ağırlklı puan istenebilir. Çalışmalarınızı ona göre ayarlayın
Kpssden sonrayamı kaldı yani ilan
-
@blocker Şöyle bakıyorum da her ilan hep sonbahara kalmış gibi duruyor.
-
@selmanersoy 50 kişiden az mı:(((
-
İlanlar 2017 son aylarında bi ara hareketlendi. Sonrası yine duruldu . İnşallah kpss olmadan yakın bi tarihte gelirde bizleri sevindirir.
-
kişisel veriler ne zaman gelir ki
-
Allah aşkına şu saçma reklamları kaldırın ya mobilden girince konuları okuyup bilgi alamıyoruz zınk diye elimizi dokunduğumuz yerde bitiyor
-
ilanın aciliyeti yok.kurum zaten bu aralar is yapmıyor.ilan gelirse de göstermelik az sayıda alım yapar.ben ilan beklentilerimi bu yazıya göre sekillendirdim.
http:// t24. com. tr/yazarlar/ahmet-sever/devletin-coken-kurumlari,18546 -
-
@paretowilfredo hocam biliyiorum elinden geleni yapıyorsun ama şu kdk ilanı ile kişisel verileri koruma kurumu sınavlarını bi soruşturuversen?
-
@sbf12345 Soruşturuyorum dostum. Normalde plan şu şekildeydi, Haziran 2017'de ilk dönem Uzman Yardımcıları Uzman olacak ve akabinde sınav yapılacaktı. Bu meslek mensubu bir dostumdan aldığım bilgi idi. Akabinde Aralık ayında alım yapılacağını Sn. Malkoç dile getirdi ama zannediyorum kadro onayı alamadılar bunu tahminen söylüyorum çünkü 3 4 kurumun bu şekilde alım ertelediğini biliyorum. Yeniden sordum kısa vade için plan yok gibi görünüyor ancak olması durumunda haber almaya çalışacağım yeniden.
-
Üstad bahsettigin onay alamayan 3-4 kurum hangileridir calismalarimizida yonlendirmesi acisindanda faydasi olabilir belki ilerki surecler icin
-
@flouriess10 Dostum İş-Kur Uzmanlığı, SGK Uzmanlığı, DPB Uzmanlığı, İçişleri Uzmanlığı bu şekilde takıldığını duyduklarım. 2 tanesini sözüne kıymet verdiğim dostlarımdan işittim, diğer 2 tanesini de ben duydum.
-
Cok tesekkurler ustadim