2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Arkadaşlar dikkat çekmek istediğim bir husus var . Puan olarak sınırda veya hemen üstünde olan binlerce arkadaşımıza da ilgilendiren bir mevzu bu oda AÇIKLAMASI mülakat sonuçları mesela sgk uzmanlığı 8.promosyon denetmen yardımcılığı ve 9.promosyon sgk vb vb diye devam ediyor 10 gün sonra başvurular başladığında sonuçlar açıklanmadığı için birçok arkadaşımız yine mecburen guy a başvuru yapacak buda yüzlerce arkadaşımız için virgüllerle kaybetmek demek olacak bunun acısını yaşamış biri olarak bu konuda bence birşeyler yapmalıyız sonuçların açıklanması için ...
-
Açıklanmayan her mülakat binlerce guyu virgülle kaçırdım veryansını demektir uyanma ve Birlik olma vakti...
-
@siyahbeyaz aynen etkinliklere katılırız. Eğer ayarlanırsa burdan haber verirseniz
-
Sizin yinede hepsine başvurun. Kardeşim şimdi 75 alan atansın. 85 alan atanmasın. Yok öyle bir mantık. Bence hepiniz başvurunki yüksek puanların birazda atanma şansı yüksek olsun.
-
Bende ciddi anlamda birşey sormak istiyorum özellikle son sınavlara katılan arkadaşlara süre dar bir çoğumuz çalışmaya uzun aralar verdi bu süreç en iyi nasıl geçirilir tabiki herkesin taktiği ayrıdır ama benim planlarımda sabahtan imeceden bir sınav çözüp geri kalan sürede konu tekrarları yapmak var bu şekilde imeceyi 2 kez bitirip, 5 tane özgün guy denemesi çözüp, üstüne yetişirse bir kez de adem kılıç dönmeyi tasarlıyorum tabi bunları yaparken hep sabahtan sınav+kalan zamanda da konu ağırlıklı çalışmak gibi bir planım var. Alt yapım var ama çoğu bilgi unutuldu haliyle bilmiyorum yeterli olur mu görüş ve önerileriniz nelerdir ? şimdiden teşekkür ederim
-
@Ekonomist63 hocam bizim derdimiz şu ki; 75 alanda atansın 85 alanda atansın! Şu gerçekle yüzleşme vakti artık birileri virgüllerle guy sınavına girme hakkını kaybedecek! Açıklanmayan her mülakat bu sayıyı arttırır. ..
-
Arkadaşlar işletme iktisadı için p.tesi günü bana mailinizi atarsanız notu gönderirim.
-
@Ekonomist63 bu nasıl bir düşünce ya
-
Bu zamana iller duyulurdu acaba sistem değişecek de ondan mı bu bekleyiş
-
@karakalpaklı duayı unutma:)
-
-
Herkes kafayı yemiş bence bende şey diye ağlıyım ben ankara ünv mezun oldum adam hakkari ünv den mezun olmuş bana ek puan versinler lys ygs puanlarmızda işin içine girsin yaa bu sistem çok adaletsiiiiz
-
Kusura bakmayında 5 katı ve il seçimi olmazsa taban puan 79 falan olur. 79 atlılar geçmiş olsun
-
@Ekonomist63 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Kusura bakmayında 5 katı ve il seçimi olmazsa taban puan 79 falan olur. 79 atlılar geçmiş olsun
Bomboş konusuyorsun 5 katı olunca il seçimi oluyor. Ama senin gibiler ilan yayınlanınca daha çok olucak buralarda.
-
@Ekonomist63 2015te yapilan 241tane mhuy aliminda 78 ile kapadi. 2015 kpss sonrasi yapilan ilk ilandi. SAYGILAR️️
-
ilanın bu gece geleceğini diyenlerin kaynağı neresi?
-
Arkadaşlar her ilan döneminde olduğu gibi boş boş konuşup moral bozacak insancıklar olacaktır. Yok 80 altı alanlar gecmiş olsun yok bu il için şu puan şart yok şu bu falan takmayın bunlar virüs gibi yayılacaklar zaten görmezden gelin. Sizin umutsuzluğunuzdan beslenip soekülasyon amaclarına ulaşmalarına izin vermeyin bırakınız konuşsunlar bırakınız yazsınlar. İçinizdem hangi il geciyosa yazın ve bol bol çıkmış guy sorularını çözüp okuyun. Özgün guy denemeleri de tavsiyemdir. Allah muvaffak etsin
-
@siyahbeyaz Hocama kulak verme vaktidir bence. Daha önceki mülakat ve sınavlardan sonuc alan her arkadaş önümüzden çekilecek ve daha fazla arkadaşımız için kadro imkanı doğacak. Şahsen ben iki sınavdan mülakat sonucu bekliyorum ve Guy sınavına son gune kadar basvurumu yapmayacağım. Allah nasip eder de olumlu sonuc alırsam benim yerime bir kişi daha sınava girecek demektir bu. benim durumumda olan ve sonuc bekleyen en az 600 kişi var bu da 600 arkadasımıza daha kadro imkanı anlamına geliyor. Vakit birlik vaktidir!
-
yok artık malumlar öğretmenleri 1.sıraya çıkarmış :S öğretmenler. net
-
Ilk günden uyarı yapmıştık tekrarliyorum 95 alan da 75 alanda emek vermiştir kimse kimsenin ne şartlarda hazirlandigini bilmiyo 75 76 alan nice arkadaşım var evde kendi hazırlandı ciddi sıkıntılar yaşadı kimse kusura bakmasın bazı insanlar rahat rahat imkanla hazırlanıp yüksek alıp hak ettim diyebiliyosa 75 76 alan emek veren imkansizliktan her gün gözyaşı döken adam da emek vermiştir tekrar gir tekrar hazirlan sende al bu ifade çok çok saçma sakin yüksek puan aldım deyip de ego yapmasın bazı arkadaşlar 79 altı unutsun diyen insanda da keşke biraz vicdan kırıntısı olsaydı keşke ama ne yazikki bu forumda da trolculer başladı tekrar söylüyorum eğer 75 76 alan adamın moralini bozmaya çalışan olursa çok ciddi tepki gösteririm @paretowilfredo @Antimülakat @aliveli hocam sizden de özel ricam bu tip insanları bu forumda tutmayın zamanında yapılan anketlerle bazı vicdansiz insanlar yüzünden çok kişinin canı yandı yapılmasın böyle bi sey