2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@aylakkafam Ben son 3 gündür düğündeyim gerçi ama bugün muhteşem finali yaptım. 2 Gün uyumayı düşünüyorum.
-
Gib nerede ? Suan Kızılay Dayım yakınsa gidip bakarım valla ışık falan var mi diye
-
@ukraynali yenimahallede mit'e yakın
-
@mehlikasultan egitim dairesi burda merkez binasi konya yolunda kaliyor burda mi bakiyorlardir sinav sonuclarina
-
@gmsmustafa doğrudur...yenimahalledekini biliyorum o yüzden onu söyledim...yanlış yönlendirmeyeyim
-
Birisi facede yazmış hiç bi il 80 i görmez diye.İstanbul sürpriz yapar mı?Yüksek kapatırmı?
-
@guyguy bunu bilemeyiz ama birkaç il sürpriz yapar 76-77 görür. Sıkıntılı bir sınavdı benc e
-
@guyguy o değilde Bursa Antalya kaçla kapatacak çok merak ediyorum.
-
@ali27 maximum 83 le kapatır bursa
-
Urfa içinde yorum alabilir miyim
-
Herkes soruları tartışırken ben. (Ortadaki ben)
-
@Lex-fori İnşallah daha düşük olur KPSS 82 küsürle alan yer bi de kurum sınavı uçarsa kötü olur.
-
arkadaşlar saat 1'İ geçti ses yok
-
........................
-
Uyusan olmuuuuyor uyumaaaasaan olmaz 2 gündür uykusuzum zaten kaça kadar beklesek ki
-
Konya cı kankalar çok yüksek yapmadınız umarımHerkese geçmiş olsun hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
-
Bu sene GİB ışıklarından haber veren olmadı yatın uyuyun
-
Gibin Işık'ları açık diye paylaşmışlar yoksa çoktan yatmıştım en fazla 2 ye kadar daha beklerim
-
@Grimmjow aboo hic haberimiz yok o zaman bekleyelim hocam açıklanırsa dürtün siz bizi
-
@aycan 2 ye kadar nöbet bende rahat olun