2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Sayenizde üniversite yıllarıma dönüş yaptım. O zaman da sınavdan çıkıp güzel geçti derdim. Bir bakardım herkes aynı soruyu doğru yapmış ben yanlış artık önümüzdeki sınavlara bakacağız.
-
@nefiseok saymadıysanız iyidir ️
-
İflas mı tecil mı kurum.hangisini kabul.edecek yalnız soruda borclar kanununa göre değildir diyodu bu ayrinti önemli
-
@Obra sonra bi bakmissiniz herkes yanlis sizin dogru icinizi karartmayin
-
şöyle bir açıklama gelmiş. Ben yanlış yaptım bu soruyu
-
@kpssa gümrük tarifesi de dahil olmak üzere ihtilaflı soruları aynı yapşız senle. Marmara işletme mezunuyum muhasebem iyi sayılır. Soruda boş arazi detayının olduğunu düşünmüyorum eğer ki varsa bir ihtimal özel fonlar olmayabilir. Hocam özel fonlar amortismana tabi olarak kullanılır ama illa da kullanılmak zorunda değil 3 yıl içinde kullanmadığınız taktirde vergiye tabi hale gelir bildiğim budur benim.
-
@safiTÜRK69 o kadar iyi yaptim ki onxan saymadim hic aklima gelmedi ga benim saymak sizin sgk gecmisiniz de vardi de mi
-
@dude bilmeyerek yaptığım ve herkesten farklı olarak işaretledim bende doğruysa eğer ne ala
-
@dude okudum gene geriye doğru dikey birleşme mantıklı geldi. Çünkü yanlış hatırlamıyorsam araba üreticisinin lastik üreticisi bir firmayı satın almasıydı
-
@2525 Benim fikrim bu sorunun cvbı özel fonlar ama benim fikrim bu tabi.yenileme özel fonlara aktarılır ve bunu amortisman ayrılmıyor diye onunla bağdaştırmak doğru değil.özel fon bi çok şey için kullanılabilir bnce sadece amortismanı düşmek için değil tabi bu benim fikrim
-
@ucanizmirli Bence bu sorunun cvbı BENİM FİKRİM geriye doğru dikey birleşme ben öyle yaptım : )
-
-
@kpssa valla hocam bakalım artık.eli kulağındadır açıklarlar.ben sıkıntı olmazsa 90+ bekliyorum zaten.( bunu kendini beğenmişlik olarak algılamayın sınav iyi geçti beklentim o yönde ) sizlerinde iyidir umarım
-
@kpssa görsel cevabı veriyo zaten doğru yapmışız gibi
-
Gencler marmara mezunuyum ; Tarife disi engeller sorusunda ihracat subvansiyonu yapip cevap bu diyenlere kotu haberim var ihracat subvansiyonu yeni korumacilik adi altinda tarife disi engellerde yer aliyor. Ihracatin ozendirilmesi ile karistirmayin.
-
@2525 hangi il hocam
-
@pyle Marmara mezunu olunca ne oluyor.
-
@ucanizmirli benim Erzurum hocam, memleketim olduğu için orayı yazmıştım
-
@safiTÜRK69 marmara üniversitesinin verdiği yetkiye dayanarak konuşuyo işte çocuk
-
Bilmiyorum hocam arkadaslar yazmis da dedim belki birsey oluyordur ben de yazayim @safiTÜRK69