2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@ShankS ben arkadaşa hocanın nasıl açıkladığını sordum.bende bilip anlayayım ki doğru yada yanlışımı göriim diye.
-
arkadaşlar aşağıdakilerden hangisi vuka göre tebligat yöntemlerinden değildir sorusunun doğru cevabı kapıya asmak suretiyle tebliğ. Zira bu usul tebligat kanununda geçiyormuş. kaynak http://archive.ismmmo.org.tr/docs/malicozum/104malicozum/15 ayse ginali.pdf
-
calisamayan grupranim ben hocam @safiTÜRK69
-
@nefiseok 83
-
@safiTÜRK69 vallahi ben de 76,87 ile sıralama gelene kadar imeceye başlamadım onun öncesinde KPSSye yönelik çalışıyordum tabi ama ilan gelir gelmez çıkmış sorulara yöneldim mecburen çünkü ilk guy sınavım oldu. Sınavda panik oldum bir sürü basit yanlışım çıktı inşallah sıralamanın gelmesi gibi kazanmam da mucize benzeri bir şey olur. Tahmininiz bir iki puan daha düşse fena olmazdı
-
@nefiseok Ben sırf bu yüzden Ankara dedim.Yüksek puanlılarla yarışmak istedim.Sen şimdi sgk bekliyosun vmy gircen.
-
ben bu senenin kpss si icin hazirlanmaya baslayim en iyisi
-
@safiTÜRK69 @nefiseok benimde 90 ama bi ise yaramadı aynen
-
@safiTÜRK69 nerden biliyosun ajan misin sen bi korktum
-
@nefiseok tahmin etmesi zor degil Sgk bu hafta gelir.Guydan iyice sogursunuz.
-
@Kullanıcıadi emeğimiz elimizde kalacak hayirlisi
-
https://www.facebook.com/groups/563942143785178/permalink/738012749711449/ istanbul anketi yapmışlar 76 78 ler çoğunlukta , biri de bursayı yapsın
-
@nefiseok aynen hocam hele o 90 aldın hala atanamadın mı baskısı yetti.
-
@Kullanıcıadi aynen kardeşim polis olsaydin bari kismina gectim ben
-
@safiTÜRK69 zaten o sgk nin yuzünden calisamadim.. vmy de guy gibi kacacak kpss bekliycem tekrar
-
Akıl var mantık var. 2015 Mayıs Guy sorularıyla dünkü Guy sorularını bi karşılaştırın bakalım zorluk derecesi açısından. 2015 Guy'da o kadar basit ve çıkmış soru olmasına rağmen en yüksek kurum sınavı 78 ile kapatmış. Bu kurum sınavı hem zor hemde eski sınavlar gibi değil sorular. Bu koşullar altında hala kurum sınavı 80'i bulur diyebiliyosanız diyecek bişey yok.
-
@nefiseok o da iyiymiş
-
@clattenburg ilk dediğinde haklısın ama 85 ile kapatan yer de var son sınavda
-
@kpssa çok karışık bu sene sorular ya inş düşer tabanlar
-
ARKADAŞLAR KESİN ÇARŞAMBA MI ? BİR SÜPRİZ OLAMAZ MI ACABA