2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@Kullanıcıadi @safiTÜRK69 80 in alti olmaz mi bi pazarlil yapsak
-
@James-Buchanan hocam hangisi yanlış diyordu ve cümlenin sonunda itiraz edilebilir di
-
@aylin Antalya bursa ankara 81-82 istanbul çok düşecek bence. mülakata kalan 2000 e yaklaşır istanbulun..
-
Ya okuyorum sayfalari dünden beri, daha soruyu bile doğru hatırlamıyor, uydurmus kendince soruyu yarim yamalak,cevap bu diyor:)) soru aslında şöyleydi diyeceğim ama o kadar inanmışlar ki kendi doğrularina:)
En iyisi beklemek.
-
@nefiseok İnşallah olur kardeşim olmazsa benimde olmuyo zaten.
-
@safiTÜRK69 of ya taban puanları açıklasalarda keske ona gore umutlanıp beklesek ya da vazgeçsek:(
-
@safiTÜRK69 bursa 81 82 yle kapatırsa iyi
-
@safiTÜRK69 mesela İstanbul kaça kadar düşebilir
-
@TugayÇ aslında sen beni yanlış anladın savunmaya geçtin hemen.ben neye göre derken hocanın nasıl açıkladığını sormuştum yılların hocası tabiki bilir yani o söylesinki bende anlayayım ha şundanmış diyeyim diye sordum bak dedinki amortisman olmayınca olmaz dedi dedin.bende o zaman tamam dedim doğru oysa odur ben çatlasamda patlasamda diğeri doğru olsun diye odur ben bunun bilincindeyim.doğru çıksın diye diretmem burda
-
@aylin bence 83 alan rahatına baksın digerleri sıkıntılı.Sen mülakata hazırlan..:)
-
@safiTÜRK69 ben dogru duzgün sayamiyorum bile ya hatirlamiyorum coģunu.. insallah gecmisizdir
-
@mavi 77-78 olacaktır
-
@nefiseok @Kullanıcıadi kpss puanlarınız kaçtı.
-
@safiTÜRK69 ne kadar düşerse o kadar iyi sorular çelişkili
-
@safiTÜRK69 içeriden bilgi mi aldın diye de aklıma gelmiyor değil
-
@mavi İstanbulu yüksek söyledim ki rehavet olmasın..İstanbula girenlerin yarısı İMECE ezberleyerek girdi. Gerisini siz hesap edin
-
@safiTÜRK69 91 küsür benim ama işe yaramadi
-
@aylin sonuçlar daha okunmadı bile.okunsa alırdık bişeyler.:)
-
senin kacti hocam @safiTÜRK69
-
@nefiseok 91 lik adam böyleyse yorumu grup üyelerine bırakıyorum