2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Hala da cikip şu sorunun cevabi ne diyenler var . Konusulmayan soru mu kaldi hic durmadi baslik. Bi soruyu soruyo biri , oteki cevap veriyo sonra 2 sayfa geciyo baskasi ayni soruyu yine soruyo . Isin garibi buna yine cevap veriyolar yine tartisiyolar
-
@endeks onumuzde kpss gibi bir sinav var ve 77 lerde olanlar odaklanamama sorunu yaşayabilir sonucta sinav açıklanmadi.fazla uzatacak degilim sadece fikrimi beyan ettim .
-
@hobbes farkındaysanız bende kesin öyle demedim yapılan anketin sonucu bu şekilde gözüküyor dedim. 9988789 puandan düşük olmayacak deseydim söylediklerinizde haklı olabilirdiniz ama facebooku olmayan birinin ricası üzerine orada gözüken sonucu söyledim
-
@Mimar şundan olabilir mi? Ben dün tartışmadım bugün tartışıyorum soruları bazı insanlarda öyle yapıyor olabilir
-
@hobbes yahu il tercih anketi mi yapiliyor? Aşağı yukarı kim ne bekliyorsa paylaşılan sorular ışığında onlar yaziliyor. Neyi veya kimi neden etkileyecek bu durum ? Buluttan nem kapar olmussunuz be kardeşim.
-
çay koyup geldim 2 sayfa ağız tadıyla yazılanları okumak için, hala birbirnizle tartışıyorsunuz ve çok komik sebeplerden dolayı bravo vallahi size..
-
@Grimmjow hangisi tapuya akim ilkelerden değildir. Şeklindeydi. Soru. Seçenekler aleniyet illiyet dönemselim bi tane daha vardı böyle
-
@hobbes fikrinize saygım sonsuz hocam açıklanmadigi sürece bu hepimizde olacak bir durum.iyi forumlar
-
@endeks arkadaş şunu demek istiyor spekülasyon değil olay ama insanlar etkileniyor.kpss için etkileniyor üzülüyor motive olamıyor ve bnce haklıda bunu dile getirmesi güzel bence çünkü o ankete katılanların doğdu söyleyip söylemediğini bilemezsiniz.
-
@hobbes artık insanlar etkilense noluyor etkilenmese noluyor. Zaten olan olmuş biten bitmiş. Zaten insanlar ortalama bir puan söylüyor sadece kimse puanını bilmiyor ki. Her soru için bin birtane cevap var buraya bakarsan. Sanki tercih edilecek bir şey kaldıda cevaptan etkilenen tercihini değiştirecek. Kaldı ki arkadaş bi yerde yazılı olanı aktardı sadece. Bilmem nere şu puanla kapatıyor demedi. Ne bu şiddet bu celal.
-
Gençler bu sınav yarın bir gün aciklancak kpss ye bi hafta kaldı nerdeyse bence artık soruları bırakıp kpss çalışın 10000 kişi girdi 6000 kişi elenecek yapmayın artık tartismanin da burda vakit kaybetmenin de mantığı yok bence
-
@crush0606 güven ilkesi
-
@Ayşem birebir hatırlıyorlar mı ben Danıştay kanun yararı gibi sorulara ne cevap verdim hatrlamazken iyiymiş
-
@kpssa cok sukur anlayan biri
-
Sıkıntı stresten saç kalmadı yemin ediyorum.
-
@hayalimsgk oncelikle sakince oku arkadasim yazdıklarımı ben kendim etkileniyorum demedim. Ama etkilenen olabilir dedim il tercihlerinde de ben bu anketimsi sacma seylere bakilmamasi gerektigini soyleyenlerdendim. Buluttan nem kapmak degil bu zor bir yil gecirdik ve herkes senin gibi yuksek dirence sahip olamayanilir.
-
@karakalpaklı 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Sıkıntı stresten saç kalmadı yemin ediyorum.
aynen. kpss'yi saldım zaten bu sınavdan da çok umutlu değilim açıkçası. sonumuz hayır olsun.
-
@SR Durumumuz aynı hocam. Her geçen saat yanlışlar çoğalıyo.
-
@hobbes Herkes gergin herkes stresli böyle oluyor sonrada : )
-
@karakalpaklı ben faceye bakıyorum herkes kendinden emin bi şekilde cevaplar veriyo az kaldı eksiye düşecek doğru sayım bu gidişle