2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@kpssa valla bende anlamadim. Adin degistigini biliyosan tek o varsa isaretler gecersin..anlamiyorm hocam beynim eror mutsuzluk dipte duam İstanbul un cok dusmesi.
-
puan yazmaya başladınız açıklandı sandım.
-
Müdürlük sınavında bir soru her aday için doğru kabul edilmiş
-
@by123 hoca uygulamada olduğu için doğru diyor ama tabi bunu yazdım diye saldırırlar şimdi.hoca bilemez.gib bilicek.artık bekleyip görücez
-
Aynı günün gecesi deniyordu, bugün salı..
Ne zaman acıklanır öngörüsü olan var mı -
nasıl bir sınav anlamadım terihi bir alem sınavı bir alem...ama çokmerak ediyorum 5-10 kişi alan yerler kurum sınavı kaçla kapatacak..
-
Gib'i arayan var mı bugün?
-
@sınavstilisti işte demek istediğim buydu.bütün girenler için dimi.doğru iki şık varsa o ikisini işaretleyenlere puan vermeliler bütün adaylara değil.
-
2015 Mayıs'ta sebep sonuç maksat sorusunu herkese doğru kabul ettiler .
Ayrıca banka ödenmemiş sermaye sorusu nedir anlamadım bu peşin ödenen yoktur dediğimiz mi? -
@Jm.Keyness inş öyle olur hocam
-
@De_lorean bnce iki şıkkı işaretleyene verilmeli puan adaletli olan bu değil mi
-
Ben de öyle düşünüyorum her aday için kabul etmek de adaletsiz. İki doğru cevabı işaretleyen adaylar için kabul olmalı. Bakalım sonumuz hayrolsun @kpssa
-
soru hatalı kabul edildiği için herkes için doğru kabul edilir... bu her sınav için genel kabul görmüş bir kural....
-
@kpssa devlet ve adalet:)güldürme
-
Sizce Antep ne olur?
-
Banka dediğiniz soru nedir anlayamadım ödenmemiş
Peşin ödenen geçen mi soruda -
Priss kankanın da dediği gb zaten düşmüş puanlar önceki sınavda 81-85 aralığında kapattıysa eksi 8-9 doğru düşer minimum olanı max ı da istisnaları çıkartırsak 78-79 diyorum inşallah konya olmaz o
-
@De_lorean hocam a.şde sermaye arttırımı sorusu vardı borçda bankalar alacakda hisse senedi ihraç primleri hs. ve sermaye yada ödenmemiş sermaye olacak soru vardı
-
Ödenmemiş denilen soruya da sermaye dedim ben sermaye olacak arkadaş
-
elezığ kaçla kapar tahmini olan var mı?