2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@kpssa bazi kaynaklarda imza devri kanunla gerekmez yaziyor hocam o yuzden diyolar ahmet nohutcuda da kanun diyormus o yizden diyorlar. Ben a grubunda a skkinda olan bir sik vardi devredilir falan diyordu onu isaretlemistim. Teminata da soyle itirazim var soru ttkya gore kiymetli evrak degildirdi sorusu bu durumda teminat senedi olur cubku teminat senedi kiymetli evrak degil. İpotekli borc senedi ttkya gore kiymerli evraktir fakat medeni kanunda duzenlenmistir lakin soru bize onu sormuyodu kiymetli evrakmidir degilmidir. Ttk koyunca oraya insanlar duzenleme alaniyla karistiriyor.
-
açıklansın artık
-
ankete bakarsak hiç de düşecek gibi değil. ama herkes gerçekçi mi hesapladı acaba?
-
@Obra eski sınavlar gibi olsa 90 üstü yığılma olurdu bence düşeceğine eminim
-
@by123 hocam bu arada gümrüklü soru teminatlı soru fln iptal değil sakın kimse öyle anlamasın yani iptale fln girdimi bilmiyorum takip etmiyorum sadece kanun yararına bozma iptale girdi diince bu soru hiç mi incelemeden geçmiyor kesin ve net biri konuşunca burda kızdım o yüzden atıf yaptım.iflas tecil sorusunun iptal edilirse anlarım, uygulamada doğru olsada hadi kanun yararına bozmayıda anlarım biraz ama diğerlerinden emin diilim.inşallah herkes için hakkaniyetli bi sonuç olur
-
@kpssa Ama sanki bi şıkta iki yetki de makama devredilir diyordu.İmza yetkisi kişiye devredilmiyomuydu ???
-
@kpssa iptal olmamasi benm isime gider hepsini cunku ben o sekilde yaptim. Gumruk vergisi bence kapandi murat uls de a kadro ulsde hatta nette bile arayinca cikiyor. İnsanlar onuda gecmis yil sorularindan karistirdigini dusunuyorm. Teminat senedinde yanlislik oradan kaynaklaniyor ipotekli niye degil diyenlerin hocam onu izah ettim bende.
-
Ya o devir sorusu makam değişsede ikisi de devam eder gb bi şık vardı o değil mi ula beynim sulandı
-
Bugün gib i arayan oldu mu yazanlara İnanın hayret ediyorum. Kardeşim bunu sorana kadar sen arayıp sorsana. Nasılsa biri sormuştur yapmıştır mantığı hayatta kaybettirir dostlar kendi işinizi kendiniz görün biraz
-
tek istediğim açıklandı kelimesini görmek.
-
@Priss arayıp sınavı açıklayın demek ne değiştirir bilmiyorum.
-
Ben dün aramıştım GİB'i...sıramı başka arkadaşlarıma devrediyorum
-
@mehlikasultan acmiyorlar artik
-
@James-Buchanan benim yazdığımdan bu anlamı mı çıkardın dostum?
-
@Priss sizce bugune yetsirmi bizim sonuclar
-
@by123 benim bildiğim ikisi içinde kanun gerekli.
-
@by123 ben en geç yarına bekliyorum bu gece gelme ihtimali de yüksek
-
@Priss tesekkur ederimm, insallah bekledigmiz deger bir sonucla neticelenir.
-
@Priss hocam kolay gelsin.yaniliyor olabilirim de ama siz mudurluk sinavina girmistiniz sanirim. Eger girdiyseniz sonuclar nasil umarim guzel haberlerinizi duyariz
-
Aynen hocama katılıyorum, 2 gündür araya araya kendimi iyice yüzsüz hissettim ama umrumda değil. Sizde armut piş ağzıma düş mantığıyla arayan var mı diye sormayı bırakın artık direk arayın!
@Priss 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:Bugün gib i arayan oldu mu yazanlara İnanın hayret ediyorum. Kardeşim bunu sorana kadar sen arayıp sorsana. Nasılsa biri sormuştur yapmıştır mantığı hayatta kaybettirir dostlar kendi işinizi kendiniz görün biraz