2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
İlk Samuelson inceledi diyecek gib cevap o olacak kimsenin dediği olmayacak
-
@Hipokrat sonunda beni anlayan biri çıktı
-
@Hipokrat hahahaha iyiydi. Valla ne diyecek insallah bizimkini der simdi bu kanun yararina bozma vardi onun tum siklarini hatrlayan var mi arkadaslar. İptal icin itiraz ediceklermis adi degismis diye.
-
gittim sazan gibi karar düzeltmeye atladım .
Ya bide hakimlik sınavına calısmıstım . nasıl karar düzeltmeyi işaretledım bilmiyorum -
@Hipokrat samuelson sorusu nedir?
-
@kpssa evet hocam yanlıştırı soruyodu cevap bu
-
@OFLU61 Philips eğrisi işsizlik ıle enflasyonun ters yonlu ılıskısını gosterır monetarıstlerde kısa donemde adaptıf beklentıler varsayımı altında Philips egrısı negatıftır cunku ıscıler enflasyonu tahmın edemezler gerceklesen enflasyon beklenenı astıgı zaman reel ucretler duser ısveren daha cok ıscı calıstırır ıscılerde calısır reel ucretlerın dustugunun farkına varamazlar fakat uzun donemde enflasyonun yukseldıgını anladıkları zaman enflasyon beklentılerını degıstırırler ve ısten ayrılırlar boylece ıssızlık dogal ıssızlık sevıyesıne gerı doner yanı uzun donemde enflasyon ıle ıssızlık arasında bır degıs tokus yasanmaz Ve phılısp egrısı dogal ıssızlık sevıyesınde dık olur bu yuzden uzun donemde Philips egrısı gecersızdır.
-
@by123 Ben onu hukuk mezunu hocama sordum onun dediği doğru demiyorum ama adam dediki uygulamada öyle dedi ama tabi ediceklerse etsinler kimsenin hakkı kimsede kalmasın
-
Pigou tipi vergi sorusu neydi arkadslr
-
Kasım 2015 sınavına göre neredeyse kıyaslanamayacak kadar zor sınavdi. Onda bile 80-85 arası sonuçlar ortaya çıktı. Sağda solda bu sınavında 80 85 bandın da olacak diyenler var. Yok artık daha neler .
-
Arkadaşlar danıştayla sebepsiz zenginleşme sorularının cevapları kesinleşti mi? Takip edemedim de.
-
Arkadaşlar size zahmet olmazsa eğer geçmiş sayfalara bakarsanız bütün tartışılmış sorulara oradan bakabilirsiniz...hemen hemen bütün sorular tartışıldı...Yanlış anlamayın beni lütfen ... çok bunaldık beklemekten
-
@alperen-turkuaz sen onlara bakma.onlar tercih dönemindede binlerce kişinin nereyi tercih edeceğini bilip olasılık çıkardılar. Onlara göre Ankara şampiyonlar ligiydi. Ve şimdide 10 000 kişinin sınav sonucunu her doğru soruya göre olasılık olarak çıkartıp kendileri sıralama yapıyor.
-
@Mmrtz 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Pigou tipi vergi sorusu neydi arkadslr
petrol..bu kesin arkadaşlar lütfen tartışmayalım bunda da
bu arada phillips sorusunun yanıtı bana göre de monetarist şıkkıydı.. -
ne zaman açıklanacak. gib çok kapalı bi kurum değil. bilgiler sızmıştır. yarın deniliyor genelde. umarım çok uzamaz kpss var daha.
-
muhasebede anonim şirketin kar artırmasında alacakda sermaye mi yoksa ödenmemiş sermaye mi olacak kesin cevap nedir
-
@ockhamlı-william 102-500-331 yaptım ama emin değilim ondan
-
@alperen-turkuaz öleyse huyla uğraşmasınlar 75 bandına gelmeli
-
@endeks saol hocam bakalım sonuç ne olucak
-
80 puan benim. hiç şansım yok mu. kimle konuşsam mümkün değil kurum sınavı 80den aşağı inmiyor diyor.