2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@Ayşem hangi il yada genel mi? Ayrıca kaç kişi katılmış anketse?
-
@kpssa Antalya 77 kişi katıldı ve yığılma 80 82 aralığında
-
@Ayşem hala bu anketlere guvenebiliyor musunuz . Il seciminde de benzer seyler oldu . Simdi bunu okuyup 78 netleri olanlar etkilenecek yada daha alti ayrica sorularda bu kadar celiski var kimse tam kestiremez bence.
-
şuraya birisi "AÇIKLANDI" yazsın artık... beklemek çok kötü.
-
@James-Buchanan ya açıklandıyı görünce beyin direk onu görüyor nasıl kalbim attı ya yapmayın şöyle şeyler : )
-
Eksi olsa eksiyi verecektim @James-Buchanan
-
@James-Buchanan Daha neler...bunu yapmazlar umarım ne demek 1 gecede açıklanan sınav bir hafta...
-
Gib'in ışıkları yanıyo mu ki
-
@mehlikasultan müdürlerin sınavı mı ne varmış.
-
@hobbes insanların iyi niyetine guvenmek lazım celişkili soruları yanlış sayıp ona göre söylemişlerdir belki bilemeyiz yalan konuşmanın kimseye faydası yok artık bunun farkına varmışlardır bence
-
@hobbes haklısın gerçekten
-
@James-Buchanan çok mu acil onların sonuçları gayette ilk önce bizim sonuçlar ilan edilebilir müdürlerden önce...
-
Arkadaşlar bu cevabı tapu dönemsel olan soru neydi hatırlayamadım.Memlekete gelince anca bakabildim sorulara çok soru sordum kusura bakmayın
-
@kpssa sanırım yanlış ifade ettim ben kesin konuşmadım sadece orada yapılan anket sonucunu söyledim ve amacım kimsenin moralini bozmak değil
-
@Ayşem 81 82 den daha yüksek puan yazan var mı acaba içlerinde hocam?
-
@Priss hocam sizin tahminleriniz var mı puanlar hakkında?
-
@economistic o soru 100 000 bin mi cevap onun
-
@Ayşem soylemislerdir diyorsun ama bunu bilemezsin . Ama ben sunu biliyorum burayi okuyup etkilenenler var. İyiniyet dedigin seyi hukuk bile adi karine kabul etmis yani belki o ankete girdim ve 90 yazdim . Sadece sana degil bu soyledigim . Insanlari bir sekilde etkileyebiliyoruz bunun farkinada olmaliyiz
-
@Ayşem yok zaten size yönelik yazmadım ben anket durumu dediğim gbide ondan sonrası sizinle ilgili değil bu 80 le kapatır dediklerimle ilgili yazdıklarım.bu sizinle ilgili değil aynı yerde yazınca öyle olmuş.Ben cvbınızı görmeden yazdım bunu siz kusura bakmayın.
-
@hobbes bu saatten sonra sadece kendini kandirirlar spekülasyona yol açılacak bir durum kalmadı