2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@clattenburg ama 2015 kasımda da en düşük 82 yle kapatmış
-
.................
-
@ShankS Ben son sınavdan değil Mayıs 2015'deki Guy sınavından bahsediyorum. Aralıktaki Guy sınavı aşırı basit ve soruların yarısından çoğu çıkmış soru diyo girenler. Onu baz almıyorum. Alsam bile 5 net düşüş çok net bi şekilee olur zorluk derecesi dikkate alındığında.
-
@-Deficit- sizin nasıl
-
@clattenburg tamam o zaman bu diğerlerine göre çok zordu cidden
-
Bencede zordu. Hatta sınav çıkışı 2015 Mayıs sorularına baktım bu soruların yanında çantada keklik hepsi.
-
@ShankS Sanırım arkadaş 2014 aralık ile 2015 mayıs sınavlarının taban puanlarını söylüyor...çünkü bu 2 sınavda bizim girdiğimiz sınavlara nazaran daha tanıdık sorulardan oluşuyordu...
-
Arkadaşlar Antalya yazanların puanları nasıl acaba?
-
Sınav çıkısı etraftaki herkes birbiriyle konuşuyordu ve tek söylenen bu sınav digerlerine gore zordu.ankara Bursa Antalya dışında belki 80 üstüne bile çıkmayacak gibi puanlar.
-
Sınav önceki guy sorularına göre oldukça zor bunu herkes kabul etti. Ama şu da var ki guy tarihinin en yüksek kpss puanları da bu sene gerçekleşti. Yani kuruma belli seviye üstü insanlar katıldı. Demin Bursa için 90 garantim var diyen birisini gördüm. Bursa yazan birisi olarak cok stresliyim!
-
@TugayÇ yalnız bende 80 altı diyen çok az görüyorum..Evet zordu ama 80-90 arası takıldı insanlar
-
@Merve90 antalya en başından beri çok sessiz ne oldu ne bitti bende çok merak ediyorum
-
@safiTÜRK69 şu var yalnız 90 ala yazar ama düşük alan mesela 75 alan kolay kolay yazmaz
-
@safiTÜRK69 aynen öyle herkes facebookta "Abi çok zordu yaaa. 80 85 arasi gidip geliyorum " diyor. Bunu diyende en kötüsü nerdeyse. E hani zordu ? Zor falan değil 10 tane muallak soru var gerisi kolaydı. Basit hatalardan kaybettik
-
@TugayÇ snn de bursaydı galiba hocam nsl geçti sınav
-
...............
-
@-Deficit- kardeşim böyle diyosan kesin 85 civarıdır hayırlı olsun
-
@ucanizmirli 80 li birsey bekliyorum ama Bursaya yeter mi bilemiyorum malesef
-
@TugayÇ hmm valla bursadan sadece 4-5 kişi konuştuğu ve onların da 85-90 arası olduğu için bi tahmin yapamıcam. Bursa çok güçlü oldu ya birazımız başka tarafa geçse iyi olacaktı
-
ben o 80-90 diyenleri anlamıyorum zaten 15'e yakın ortada soru var. bu arkadaşlar kalanların hepsini doğru yaptı o zaman veya muallakta olanları işine geldiği gibi kabul etti. ben 80 üstü kapatacağını pek düşünmüyorum.