2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@Hipokrat dostum benim 7 8 soru vardı sınavda kafamda yanlış olabilir diye hepsi yanlış çıktı, umarım geri kalanı böyle değildir:):) dostum bende derlenmiş şekilde soruların cevapları yok maalesef. gençler kpss kasın bence zaten guy sınavı ne olduğunu anlayamdan geldi geçti. gkgy mi çalışalım? alan mı? guy mu? Bizden 2 ayda atlantik denizini geçmemiz isteniyor, ben guy sonucunu da umursamıyorum çünkü çok dengesiz sorular vardı. Bu guyu şansı olanlar kazanacak. Ben kpss2017e bakıyorum.
-
@SR il seçimi olmasaydı ben mutlaka o 6000 kişi arasında olacaktım . Umudumu kaybetmememi saglayan tek sey ankaradakılerın yada bursadakılerin yuksek yapması benı etkılemeyecek oluşu, yani şehir seçimi
-
Küllüğe 34 adet sigara izmariti sığıyo, sonuçları beklerken öğrendim.
-
@Priss Hocam sen sonuçlar okundu dememişmiydin? Neyi bekliyorlar aciklamak icin ?
-
Mersin hakkında fikri olan var mı
-
Harbiden bir haber alan yokmu soru tartışmayı bırakın da haber alalım gibi calisiyormu ışıkları gören olur bir tanıdığı olan olur hiç ses yokmu?
-
Arkadaslar 15 temmuz ohalle degisen anayasa degisiklikleri elinde olan yardimci olabilri mi
-
yönetimin aldığı kararla yenilemek amacıyla arsa arazi sorusu filan vardı onun cvbını ne yaptınız ?
-
@sınavstilisti arkadaşım sabah yazamadım sana doğru diyosun sen çıkmış soruları çarpıtmadan tartışabiliriz guy artık geçti ve zaten bunları tartışmak verimli olmuyor.benim söylemim sana yanlış oldu kusuruma bakma
-
bağlantı metni birleşme sorusu da netleşti örneklerle anlatılmış cevap geriye dikey birleşme
-
@Tyfnz likidite 1/2 tartışmaya kapalı
-
@Priss hadi bişey de bize noluur açıklancak mı bugün kesin
-
Arkadaşlar az once aradim Gib i bilgi veremeyiz dedi. Bende carsamba aciklanacakmis internette oyle diyolar dedim. Dediginiz dogrudur dediherlde dalga gecti benle
-
@slhylmz yahu sanki 51.bölgenin şifresini istiyoruz.
-
Aynen ya yeter artik aciklansada ona gore yolumuza baksak
-
Bencede soru tartışmasını geride bırakalım.Çünkü en son şu yazıyı gördüm birisinden. "Cevap olağandışı gelir olsada kurum özel fonları kabul eder." Onun için sonuçlar açıklanıncaya kadar her soru bizim için muamma.
-
memurlar çalışmayi biraktiysa aciklanmaz.
-
Birisi gib e dilekce yazmis 549 sorusu icin cevap amortisman ayrilmadigi icin yenileme fonuna kayit yapilmaz diyor. Resim atamadim buraya. Yani 1 soru daha kesinlesti cevap diger gelir ve karlar
-
Yeter arkadaşşşş yeter yaaa anladıgı gibi bilgi edinmeye başvurmuş arsa üzwrinden cevap vermiş kaldıki soruda kullanmakta olduğu arazi diyor
-
@miss-smith ya bu adam özel fonlara atmıyorsa peki yeni araziyi aldığında biz diğer olğ. Karı borç ta mı arayacaz. Muhasebe her zaman kapanışda da aynı hesap kullanılır. Valla açıklansada rahatlasak