2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@Fişek-MORGEN hay allahina kurban buna da biri cevap versin bileklerimi kesecem. Demek ki olağan dışı gelir ve karları biz artık borçlu calistiracaz
-
@TugayÇ attı gib nasıl değerlendirecek tamam senin dediğin gibi mi diyecek diğer olağandışı kar nasıl olacak olağan dışının tanımına uygun bir gelir değil bu mevzu bu gib özel fonlar sormak istedi ama beceremedi
Kapitilizasyon sorusu son durum nedir?
-
Monetarsit yeni klasikli şıkların olduğu soru monetaristli şık mı diyorsunuz kesin
-
@karakalpaklı İçme İçmeeee!! Ciğerinden önemli mi ciğerim yaa Güzel ülkemin tertemiz geleceklerini çürütenler utansın
-
@Ülkü evet hocam kesin bilgi yayalım
-
@De_lorean Ona 100.000 demişlerdi en son Ama her gün değişiyor onun cevabı. Yarın belki de 80.000 olacak.
-
her faceeboka bakışımda birileri ''bir soru daha kesinleşti'' diyor ama hiçbir soru kesinleşmiyor
-
Bu sınavın soruları çok tartışmaya açık cevabın da sorunun da ne sorduğu belli değildi. En sonki guyun üzerinden 2 sene geçti. Biraz daha düzgün soru sorulamaz mıydı? Keşke Ösym yapsaydı. Biraz pahalı oluyor ama..
-
sağlığınız için sonuçlar açıklanana kadar bu başlıktan uzak durun .
sizi forumun ''diğer'' bölümündeki başlıklara davet ediyorum şiir kuşlar ağaçlar falan.. -
@malthusss buna değinen bir arkadaş oldu sonunda.
-
@ParadoX hocam onu bilmiyodum ben denetmenlik sayfasından tanıdığım için seni yoksa hangisi daha iyiyse o olsun senin için
-
@davetsiz doğru diyosun
-
@Ülkü şu ana kadar ki en en doğru tespit ...dün doğru dedikleri yanıt bugün sabah yanlış oluyor akşamına soruda olmayan bir cümle ekleyip daha farklı bir yanıt söylüyorlar...Korkarım yakında hiçbir sorunun dpğru cevabı olayacak hep muallak
-
La daha soru mu tartışıyosunuz Ne bitmez sabrınız varmış kardeşim Abbboo
-
Araziye amortisman hesaplanması için 2 şart var:
1- ekili dikili tarım arazisi olacak
2-arazi uzerine insaa edilmis yollar olacakSoruda bunlardan birisi var mi ? Yok. Sadece kullanmakta oldugu demis. Cok genel bi bilgi istisnaya dahil edilemez. Bu sorunun cevabi acik ve net diger gelir ve kar. Artik bu mevuzuyu kapatalim rica ediyorum cok uzadi.
-
Diger gelir ve karin borcta oldugunu kim diyo ya ? Basbaya alacaktaydi. Borcta olsa tartisma konusu bile yapilmazdi bu soru
-
@TugayÇ o dediğin resmi atar mısın. atmayi dener misin.
-
@mehlikasultan Özellikle de şu özel fonlar sorusundan midem bulandı. Özel fonlara antipati beslemeye başladım resmen. Kpss de çıksa karıştıracağım artık
-
@TugayÇ tamam hocam o zaman o arkadaş bna yanlış söylemiş.ben hatırlamadığım için buraya yazmamıştım.yeni bi tartışma konusu çıkmasın.öyle diyorsanız öyledir
-
Alicanhoca kullanilansa özel fon dedi