2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
cevabının ne oldugunu bilmediğimiz yanı emin olamadıgımız ve iki şıklı oldugunu dusundugumuz sorular var. mudurluk sınavındakı gıbı belkı de dogru kabul edılır ,her sey ıhtımallere bağlı.ne dogru olur ne yanlış olur bilmem ama inşallah ben ve benım gibi mezun olalı uzun zaman olmuş kpss den ve kurumlardan yılmış bu sınava emek harcamış insanlar lıstede adını görür ve kurtulur.
-
Sınavı açıklamayanın annesi babası ölsün diye bağırasım var Erdal bakkal gibi
-
-
1 soruyu 10 sayfa tartıştıniz he kpss yakın bak ona göre rahat olun artık
-
Ne güzel bu gece için heveslenmiştik bu tuğrul hoca niye böyle yaptı şimdi
-
@karakalpaklı gitme gitme yasa bu heyecanı
-
@ff haniyaki yi biliyorum : ) durumlar nedir hocam tahmini netler falan. Benim 72-79 arası birşey olacak gibi ama içimden 77 geçiyor nedense : )
-
Ders çalışamıyorum. Elendim ya da hak kazandım. Bunu bilmeden toparlayamiyorum kafamı. Sıkıntı şu her ne kadar burada soruların cevapları tartışılsada GİB acaba neyi doğru kabul etti bunu bilmiyoruz. Geçmiş yıllarda da doğru şıkkı yanlış kabul ettiği ya da kendince bir mantık içinde iki doğru şıklı soruda bir cevabı kabul ettiği oldu.
Hadi diyelim düşündüğümüz gibi dogru yanlış yapsın. Burda kendi netimizi çıkarabiliyoruz eyvallah ama rakiplerimiz kac yapti bilmiyoruz. Yani bi 90 net cikaran zaten tedirgin degildir ama 72 78 bandinda çoğu kişi.
Açıklansada kurtulsak artık. Sinir stres sahibi oldum. Ders çalışamıyorum diye millete sarmaya basladim farkli platformlarda.
-
Muhasebem çok iyi değil size sormak isterim arkadaşlar bir soru Vardı hangisi 7/a hesabı değildir diyordu olağan gelir ve karlar dendi ben yarı mamul yaptım yarı mamul 7/a hesabında var mı ben yok diyebiliyorum.
-
Soruların zorluk ayarı yoktu dört derse bölünmemişti zor sorular. Muhasebe iktisada hiç mi hiç seçici, orta şekerli zor soru koymadılar. Hukukta bu kadar zorlamak anlamsız. Konsensusa bile bakan biri olarak tam yargı falan o biçim soru kabul edemiyorum. Zorlayacaksa muhasebeyi zorlayacaktı. Ben hakim mi olacağım?? Off 70i geçememekten tırsıyorum.
-
Eskiden buralar dutluktu
-
@ukraynali valla hocam 15-22 arası yanlış bekliyorum. kapama puanı da 75-79 arası bekliyorum
-
Az once gib i aradim internetten takipte kalin dedi
-
Sizce en yükse kaçla kapatır iller
-
@Teklif-eğrisi ciddi misin ? bak yatmam bu gece vebali boynuna
-
Eskiden buralar dutluktu
-
@Teklif-eğrisi ne diyosun gerçekten mi
-
@Teklif-eğrisi Gerçek mi dalga mı geçiyorsunuz ?
-
Herkes istanbul 73-75 arası kapatır yazsın gördükçe moralim yerine geliyo gülüyorum
-
@mehlikasultan walla aradim ya kadin uykulu konustu