2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@Teklif-eğrisi peki teşekkür ediyoruz...
-
Hocam bu gece kesin aciklancak diye bisey yok.
-
@Teklif-eğrisi ya efsane olacan yada taşlanacan, topa tutulacan bu gece hazırlıklı ol
-
Aha da numarasi 0312 387 3345
-
Zaten ne zaman arasan takipte kalın diyor. Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz
-
ben bugün uykuyu takip edeceğim. Gibi benim yerime siz takip edin zaten sıkıntılı sınavdı benim için.
-
yürütmenin durdurulması sorusunda b kitapcığı d şıkknda iptal ve tam argı davalarına ilişkin yüütmenin durdurlması kararı verilemez diyordu yanlış olan şık oydu çünkü iptal davalarında yürütmenin durdurlması olur. tam yargı davalarında iste sadece idari eylemlere karşı talep edilemez(yani idari işlemlere ilişkin tam yargı davalarında yürütmenin durdurulması kararı verilebiir)
-
@Lex-fori hacı bende onu yaptım da lakin cevap o değil
-
@malthusss niye o değil cevap
-
@öktem_ilteriş bana bisey olmaz reis herkes kendini kollasin
-
arkadaşlar idari işlemle alakalı bir soru vardı ama hatırlayamıyorum şıklarda ne vardı rica etsem yazar mısınız icrailik tek yanlılık..
-
@murti1930 onun cevabı yargı denetimine tabi olmama olacak b kitapcığı A şıkkı
-
@murti1930 yargi yoluna kapalilik cvpto.
-
Gencler yatin uyuyun gereksiz dusuncelere dalmayin.birsuru gereksiz tartismalari okumaktan gozunuz hala yorulmadi mi la likidite orani sorusu bile tartisildi bunu da gordum yuhh be.
-
@Teklif-eğrisi cevabı neydi
-
Dostlar bn 2 gündür kitap yüzü açmadım kültür yetenekten hiç bir şey yapamam gibi geliyo.Guy açıklansın sonra diye hiç bakamadım stres oldum.Kazanamassam sanki daha telaş olacam olası diğer kurum sınavlarına yetecek puanı almak için şu son dört gün hep kültür mü çalışssam yoksa alan mı?
-
Gidip ben açıklayacağım artık gına geldi...
-
@Klay-Thompson 8/2163537282
-
teşekkür ediyorum arkadaşlar sağolun :pray_tone3:
-
Yahu ben anlamıyorum abi bak son kez yazalım ve bitsin su soru.
Aşağıdakilerden hangisi yürütmenin durdurulması konusunda yanlıştır ?
D şıkkı : tam yargı davasında yürütmenin durdurulması istenemez.
Size yanlışı soruyor demi ? Bunu anlamak neden bu kadar zor ? Siz de söylüyorsunuz D şıkkı dogru. Sizden yanlışı istiyor. Ve Danıştay ile alakalı olan B şıkkı yanlış içerikte. Yani sorunun cevabi olan 'yanlış' seçenek B şıkkı. Cunku diğer 3 sıkta verilenler 'doğru bilgi'. D şıkkında tam yargı davasında yürütmenin durdurulması istenemez diyor. E tamam dogru iste bu. Niye inatla cevap bu diyorsunuz.
Yani bir yerden sonra gerçekten sabır zorluyorsunuz ayni soruları 30 kere tartışıp ve inatla sanki hayatında ilk kez bir sınava girmiş gibi kafasından şıklar uyduranlardan da sorunun cevabını kendisi verip sonra da 'hayır cevap bu değil' diyerek sanki test usulü sınava ve guy sınav formatına sanki tümden yabancı gibi davranıyorsunuz. Yahu sizin verdiğiniz cevap 'doğru' iste. Ve sizden 'yanlış' olanı istiyor. Niye 2 sayfada bir ayni meseleyi çevirip duruyorsunuz. Biz de sayfa yeniliyoruz acaba bi gelişme mi var diye donup dolaşıp ayni sorunun ayni şıkkının dogru olduğunu ama sorunun da cevabi olduğunu yazanlar görüyoruz. Bence bu konu burada komple kapansın.