2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Cikin bi hava alin gezin yarin su sinav modundan kurtulun benim gibi gidin bi 101 atin gelin zaman kaybi olmaz korkmayin.3 parti oynadik 3 unu de vurdum rakiplere moral tavan o derece ondan sonra gib mis oymus buymus stres kalmiyor.
-
VUK’un 314’üncü maddesine göre boş arsaların amortismana tabi tutulmaması nedeniyle, boş arsa ve arazi satışından doğan kâr yenileme fonuna alınamaz.
-
Arkadaşlar gerçekten aradım kadın açtı yatıp uyuycaz yarın ders çalışcaz dedim. Aciklancaksa söyleyin lütfen dedim kadının sesi harbi uykulu internet sitesini takip edin dedi ama. Bu gece açıklanacak manasında değilde sanki genelde orayı takip edin manasında dedi.. ama valla açtı aradım..
-
@Teklif-eğrisi elden okey atsam bile bi anlık mutlu olurum sonra gibin siteye girip yine bekleyişe devam ederim
-
Arkadaşlar idari yargı hakimi Arkadaşıma sordum isteyene özelden görüntü atabilirim
-
@guyguy naçizane tavsiyem alan çalışman olur. Ben geçen sene hic gk gy çalışmadan girdim p35 ten 84 aldim. 2 haftada gk gy toparlamaya çalışmaktansa alandan eksiklerink kapatman mantıklı olacaktır. Tabiki bi yatırım tavisyesi değildir
-
Tam yargı davalarında Yürütmenin durdurulmasına itiraz edilemez
-
Danıştayın temyiz makamı ise yürütmenin durdurulması kararınaitiraz edilemez dedi
-
Bu saatte niye biri olur ki orada??
-
@aysesal keske aklimizdaki tek soru o olsa
-
@Teklif-eğrisi bi soru daha var hocam. Likidite orani 1/3 olamayack mi?
-
@dude Benim genel kültür iyiydi genel yetenek kötüydü 85 gelmişti.Çift yıl diye çalışmıştım biraz.Bu yıl askerlik sebebiyle hiç çalışamadım.Sana katılıyorum alanın yarısını yap zaten belli bir seviyeye çıkıyorsun
-
@aysesal Valla bende ona takildim bu saatte abla ne yapıyor orda
-
@aysesal izmir için sen ne dusunuyosun arkadasim
-
@aysesal Allahini seven ustume toprak atsin
-
@umudumol valla benim 77-80 arasi olmaz gibi geliyor da ben baska da izmir konusan gormedim arkadasim, hic bi fikrim yok
-
@aysesal İzmir kaçla kapatabilir ki
-
@aysesal İzmir kaçla kapatabilir ki orası da yüksek kapstmıcak 78 iniz falan varsa iş görür bence
-
@Hipokrat bi tahminim yok hocam, kafam iyce karisti. Izmirden ses veren de yok pek
-
@Hipokrat insallah ya ne bileyim 75 falan olsa dadindan yenmez