2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
-
müteselsil sorusunun cevabını hatılrlayan var mı ?
-
Hiç zannetmyrm hocam baksanıza ortalığa bu kdr tartışmalı sınavda iyi geçti diye çıkanların bile kafadan 15-20 yanlışı var 79-71 arasında bütün çoğunluk iller de böyle olck bnc eski guy lar gibi yani
-
@aysesal senin durumun umutlu bence inşallah
-
@darkpassenger kanka seni bekliyorum.Hala hatırlayacam inşallah
-
@darkpassenger ortak def'i ve itiraz olan şıkkı işaretlemiştim o esnada emin olarak işaretlemiştim fakat şıkkın içeriği tam olarak aklıma gelmiyor
-
@umudumol insallah hocam. Izmiri cok sinsi gordum de yorum gelmeyince bakalim hayirlisi olsun hepimiz icin, aciklanaydi iyiydi
-
@aysesal off off
-
@sofuoglu evet bu secenek olmali @darkpassenger
-
@darkpassenger hangisi yanlışı soruyordu zannımca şık şöyle olabilir-yanlışta hatırlıyor olabilirim mazur görün-
Müteselsil borçlulardan biri ortak def'i ve itirazları ileri sürmezse,diğerlerine karşı sorumlu olmaz, diye bir şıktı sanırsam
diğerlerine karşı sorumlu olur dogrusu -
@darkpassenger müteselsil borçlulardan birine karşı zamnaşımı olursa diğerleri için geçerli olmaz gibi bi şık hatrımda var emin olmamakla beraber
-
@sssld gece vakti Yen'i soru girdi aklıma diğer şıklar neydi kankalar
-
@sofuoglu Aynen öyle
-
@Hipokrat üstad bu saatte bir şıkkı hatırlamamız bile başarı bence diğer şıkları hatırlayacak babayiğit çıkarsa önümü iliklerim :))
-
@Hipokrat karıştı heralde tüm sorulardan tek kelime seçip birleştirdim mi acaba
-
@sofuoglu borçludan biri kısmi ifa yaparsa kalan borç için müteselsillik devam etmez diye bşy varmıydı şıklarda peki
-
@Hipokrat valla anımsayamadım hocam kısmı ifayla ilgili bir şık vardı ama içeriğini hatırlamıyorum maalesef
-
tam uyuyayım diyorum ama sonra kendimi yine buralarda buluyorum.sınava çalışmaktan daha zor sonucunu beklemek
-
@Hipokrat Vardı da senin dediğin gibi değildi.Bence o soruya kafa yormayın boşa baş ağrısı arkadaşın belirttiği şık net doğru.Tabi kabul etmezseniz saygı duyarım.
-
belirtilen numara mesai saatleri dışında arandığında gib eğitim merkezi resepsiyona bağlıyor. yani telefonu açan kişinin hiç bir şekilde sınav şube ile bir bağlantısı yok