2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
İmece eğer doğruyu almışsa eğer çıkmış soru olarak yani kurum kendiyle çelişmesse cevap ihracat sübvansiyonları olcak.Çünkü destekleme alımlarınıda o mantıkla bn yanlış kabul ettim çıkmış sorularda aynısı var.İmeceye bakın çözüm için.
-
@darkpassenger kanka kafamda sorular olunca bn anlayamıyorum bunu şuan
-
@guyguy hangi yıl hocam çıkmış soru
-
@Harun-Resid dediğin gibi borçlar kanununa göre diyorsa dediğin doğru,ben sadece borcu sona erdiren hallerden biri değildir diye hatırlıyordum. Fakat ben şöyle bir şey de düşünüyorum.Bu sınavı hazırlayan -saygı değer-arkadaşlar acaba tecdit yazmak isterken tecil yazmış olabilirler mi? Soru iptal edilmezse şayet bu mantıkla soru hazırlandıysa iflas şıkkını kabul edebilir kurum.
-
@sofuoglu yenileme şıklarda vardı hocam. İflas tecil tecdit takas
-
@sofuoglu tecdit(yenileme )şıklarda vardı zaten acaba diyorum ibra yazmak isterken iflas mı yazdılar
-
Gib sinav sayfasi cökmüs diyorlar
-
@Harun-Resid @ansızınbirilan oo ben tecdit şıklarda yok sanıyordum,o zaman direk iptal yani başka alternatifi yok gibi
-
-
Arkadaşlar benim hala aklım reeskont sorusuna takılı kaldı birisi aydınlatırsa çok sevinirim. Soruda alacak senetlerine ayrıliyorsa borç senetleri nede reeskont ayrilmali diyordu tutarlılık kavramı işletmenin izleyen dönemlerde politikasının birbirini izlemesi ama soruda dönem farkı yoktu reeskont ayrılması vurgulanıyordu sanki. Dedigim gibi birisi aydınlatırsa çok sevinirim
-
100.000 kesin mi acaba
-
Bu gini sorusundan kıllanmaya başladım iyice.Ben B grubuydum ve 0.4 vardı onu işaretledim.A grubundaki şıkta 0.4 yok muydu acaba? Kurum da gider 0.5 kabul eder bizim cevap güme gider mi? Birçok kişi 0.5 diyor hepsi mi görmeyecek bir tuhaflık var bu soruda
-
@nic39 şöyle bir durum var işletmenin dönem sonunda reeskont ayırması dönemsellik kavramı gereğidir. alacak senetlerine reeskont ayırıp borç senetlerine de reeskont ayırması tutarlılık kavramı gereğidir
-
@ansızınbirilan soruda vurgulanmak istenen nokta da tutarlılık kavramıydı
-
-
@Pigou33 kardeşim ben a grubuydum 0,5 olduğuna eminim.
-
herkes için hayırlısı olsun inşallah
-
@ansızınbirilan anladım Teşekkürler. Donemsellik kavramı açıklamasında gelir gider karşılaştırması da olduğu için ben karşılaştırma olarak anladım sanırım fazla detaya girdim. Sanki çok doğrum var gibi neyse hayırlısı olsun artık..
-
@sofuoglu Ben de 0.5 cilerin a olduğunu düşünüyorum zaten..Neyse arkadaş 2013 deyince sorun kalmadı.Bizde de 2013 doğruydu iletiyi ondan sildim
-
@darkpassenger dostum emeğine sağlık ancak hukuk 25. soruyu yanlış belirtmişsin.