2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
bu işin imza aşaması var. Onu da hesaba katın. müdürlük optik okuma bittigi anda aciklanmiyor ama optikciler guy kagitlarina geçiyor.
-
@Jm.Keyness bizimkilere bakmışlar mıdır ki Bugün bakıcak olmasınlar
-
Gib den bir haber varmı açıklanmayla ilgili
-
@guyguy bu soru hangisi agam be doğrusu nedir genelin kabul ettiği sizin ne söylediğinizle beraber
-
@kpssa bu iş Çarşamba gecesine kalmaz diye düşünüyorum.
-
Ulan diyorum acaba cb yasi sorusu da tartisilir mi.herseyden suphe duyar olduk
-
@Priss kağıtlara bakılmış geçen senekinden düşükmiş puanlar demişti dün. Düzenlemeler yapılıyor dedi. Yarın gelir heralde.
-
@istatistikçik eğrinin dik olması enflasyon-işsizlik arasındaki ilişkinin geçersiz olduğunu yani philips eğrisini benimsemekdiklerini ifade ediyor hocam
-
@by123 valla hocam öyle görünüyor baksana iptallerde yerini almış.bu gidişle kim nasıl elenecek bilmiyorum.iflas tecil sorusu evet hatalı iki şık var bariz belli ama bu soru bilmiyorum ve ayrıca şu gümrük sorusunuda iptale götürdülerse şaşırmam.ihracat sübvansiyonu tarife dışıdır.ımecede ihracat teşvikini kabul etti kurum diye sübvansiyonla teşviki birleştiriyorlar.ben ikisinin aynı olduğundan emin değilim.inşallah kurum gerçkten haklı olan şeyi yapar herkes için
-
@James-Buchanan sıra bizde
-
Evet gencler cumhurbaskani yasi 45 olmali hadi bakalim bi tartisma konusu da benden
-
@ockhamlı-william hocam anlatamıyorum kendimi.Neyse umarım sizin dediğiniz doğrudur.Hayırlı günler.
-
@istatistikçik sizin içinde hayırlısı olsun hocam belki ben yanlış anlamışımdır
-
@guyguy iptaller arasında yerini almış derken? İnceleme olarak mı direk iptal mi ettiler soruyu? Hayır yani öyle bi yazmışsınız ki kesin bilgiyse ona göre bizde bilelim
-
@Teklif-eğrisi yapma hocam millet bu kafayla bunu da tartışır
-
16 mayısı görünce birden kalbime indi
-
Ankara'dan Konya'ya gdyrm araba kullanırken bile forumdayım soru tartışmayın kankalar ortalamaları konuşalım mantık çerçevesinde Seviyorum hepinizi vesselam
-
@by123 hayır bide kanun yararına bozma temyiz oldu diye yapılmadıysa diğer olağan üstü şıkkı hangisi işaretlediler acaba iptale başvuranlar onuda merak ediyorum şıklar neydi
-
istanbul 75 le kapasa ne iyi olurdu ya .
-
Dostlar ;