2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@angarabebesi sağol hemşerim
-
Arkadaşlar 16 aylık kavuşma sonucunda hevesle yazılıyor hadi bugün mutluluğun etkisiyle neysede ilan gelince yazmayın bence geçmiş senelerden deneyimim yanlış etki cok oluyor
-
84.2 ile her yer gelir demi.
-
@magun hocam konsantre için muz ye hergün bir tane işe yarıyor
-
@Ekonomist63 amerika bile gelir yaz bence
-
@kardinalist yazacak gibdeki haliyle verilmiş olacak ilan,ilan verilmişse zaten 00:00'da Dpb'ye düşecektir.
-
Bende Ankara yazacaklardanım .Hayırlısı
-
@Mustapha çok çok teşekkür ederim
-
Yuksek puanlarda olupta "gelir demi" tarzinda soru soranlari nedense hic samimi bulamiyorum. Kusura bakmayin.
-
Ankara acılsnda gıtsın yuksk puanlılr oraya
-
bizde safımızı belli edelim
1.eskişehir
2.konya
hayırlısı olsun inşallah -
@SR sakaryanın talep ettigini duymuştum
-
@kismetnasip Hiç öyle demeyin bu sene puanlar garip şekilde dağılabilir.
-
en son alımda iller açılınca ben bunlardan bir tek istanbulu yazmam deyip sonra dersane müdürünün tavsiyesiyle istanbulu yazmıştım böyle de kararlıyım
-
@safiTÜRK69 ısparta vardı diye bi daha der misin fena ihtiyacım var motiveye
-
tercihim Sakarya olacak inşallah gelir
-
@safiTÜRK69 ama 80ussu puanlar icin bu gariplik soz konusu olmaz. Risk her zaman 75-80 arasinda. Yani eskiden de ayni dusunuyordum, simdi de degismedi. Yuksek puanlilar ego tatmini yapiyor gibi geliyor bana. Oyle olmayanlar elbet vardir ama, geneli icin ne yazik ki dusuncem bu sekilde.
-
@ddguy Daha duyum alamıyorum. Atar yaptı reis Bekle işte dedi..Ama var ısparta sakarya..
-
@safiTÜRK69 hocam Gaziayintap var mı?
-
@davetsiz sakarya bence kesin açar sanırım maliye bakanı orada yeni açılan vergi dairesinde konuşma yapmıştı. orası talepte bulunmuştur