2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
S.a hayirli olsun hepimize
-
Sabrın sonu selamet oldu..yakın zamanlar geldi çok şükür
-
az önceki başlıkta 'son sözleri' söyleme faslına yetişemedim ama yeni başlık yeni başlangıç daha güzeldir .) hepinize başarılar diliyorum saygı değer rakip arkadaşlarım. allah hepimizin gönlüne göre versin. hayırlı kandiller
-
Imece güncelleniyor demişti daha yayınlamadı galiba
-
Arkadaşlar ilk sayfadan uyarımi yapıyorum kimsenin moralini bozmak yok yok sen surayi yazma benim puanim 105 ben burayı yazdım falan filan istemiyorum böyle davranana tepkimiz çok sert olur @paretowilfredo hocam sende bu konuda anlayış gösterirsin zaten eminim :fleur-de-lis:
-
Yüzümüz hep gülsün sinavdan sonra da
-
Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun hepimize. İnşallah emek veren herkes atanır ve hakkımızı hayırlısıyla alırız. Yeni sayfa ve umut dolu bir gelecek...
-
Diğer gruba yorum yapılamıyor bence iyi olmadı ama neyse buraya yazalım. İller hakkında bilgim yok gidip üstatdan öğrenebilirim ama bağışlayın beni bugün işlerim var zaten bu akşama ya da yarına açıklanır o da sürpriz olsun. Ankara İstanbuk İzmir birkaç Karadeniz bölgesinden il ve Akdenizden hatrı sayılır iller kesin gibi ama şu şu diyecek bilgim yok. Sistemde değişiklik yok arkadaşlar aynı şekilde devam eder. 2000 kişi alınacak puanlar 75-80 bandında gidip gelir yani 80 i 0.1 geçen bir aday lütfen benim il tercihim gelir mi demesin. Ayrıca bu süreçte duyumlarımla siz değerli dostlarıma yardımcı olmak için elimden geleni yaptım bu bana 1 öğle yemeği kaçırmama ve yaklaşık 10 tl yol parasına maloldu işin şakası bu tabi. bundan sonraki süreçte de iller belli olunca özelden il tercihlerinizi puan söylemek kaydıyla yardımcı olabilirim inanmayabilirsiniz biri bana dışardan dese ben de inanmazdım ama meşhur 73 Bursa yılında 74 ile Bursa kazandırdığım ve şuan görevde olan 2 arkadaşım var. Kolay gelsin
-
Arkadaslar rg belli ki bugun yarin gelir acaba kumar sistemi olan il tercihi mi yoksa 10 kati aday mi olacak bilgisi olan var mi?
-
@paretowilfredo reyis şehirler sisteme fln ne zmn belli olur var mı bi bilgin?
-
Herkese hayırlı uğurlu olsun herkese Allah gönlüne göre versin. @paretowilfredo hocam eski başlığı 12de kapatsak benim gibi yetişmeyen arkadaşlarda bir iki cümle yazmak ister belki son kez. @karakalpaklı abi bide sen dün gelmeyecem dedim ilan geldi ya.
-
@Priss wuwww çok etkileyici.Oo zaman ilk önerinizı ben isteyeceğim. İnş yardımcı olursunuz
Tabi ki her şey nasip -
@Priss yaaaa varya çok dua etcem size.:) +cağ kebap
-
Arkadaşlar bugün saat 00.00'a kadar eski guy başlığı (2016 Aralık GUY Sınavı) açıldı. Herkes bu macerayı temize geçecek birkaç cümle yazmak istiyor sanırım
-
@lal Herkese yardımcı olmak isterim değerli dostum ben şu il mantıklı olabilir derim ama son kararı kesinlikle sen vermelisin benimki sadece tavsiyedir.
-
sinavin tarihi belli mi
-
İlleri bilen var mı
-
@Priss bende öyle dedim zaten.Sizde sonuçta tahmin yurutuyorsunuz.Son karar bizde .iller açıklanınca görüşürüz ozaman
-
Konya var mı konya
-
Başka sınav sonucu bekliyorum şu an nasip olursa. Ama siteye her girdiğimde mutlaka guy sayfasına girer neler oluyor bakardım, dua ederdim. İlanı görünce resmen ağladım. Allah muvaffak etsin ya hepinizi. Alnının teri, bileğinin gücüyle hak eden herkese Rabbim nasip eylesin şu güzel günün hürmetine.. Gözünüz aydın dostlar, hayırlı olsun.