2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@hkkcndr Aynen öyle valla hem pahalı yerler değil hemde gezilecek çok yeri var Çorumlu olarak bana her yer Çorumdan güzel gelecek kazanayım da inan neresi olduğunun önemi yok
-
Doğmamış çocuğa don gömlek dikmek sizinkisi.. şu puanları yazmayın lütfen..
-
@Grimmjow aynen öyle özellik aydın ve muğla yaşamak için ideal. Bodrum hariç fazla pahalı maaş yetmiyo ben hesapladım
-
ellemeyin yazsınlar ellemeyin sevinsinler 16 ay bekledik
-
@paretowilfredo Sağlam il duyumları yok mu ya.
-
Karsli degilim ama karsta calismayi arzu eder gibi oldum niye böyle oldu anlamadim ilginc
-
zaman gecmıyo kaldı 2 saat
-
@magun karsvegas digor teksas ondan :)ben karslıyım memleketime git tabi:))
-
@hkkcndr valla ben hiç gitmedim saydığım yerlere ama arkadaşlar çok methediyor içkim Yok sayılır sigara kullanmıyom ben her yerde geçinirim valla
-
Gencler konuyu degistirmek adina soruyorum konsantrasyon icin önerdiğiniz ilac vs. varmi bu aralar ciddi sıkıntı yaşıyorum biran önce bu sorunu cozmem gerek
-
puanları yazan arkadaşlardan bende rica ediyorum yazmasınlarda riskli durumdakiler görüp moral bozup motiveyi düşürmesinler lütfen.nasibinizde varsa girersiniz
-
@FreeBoY hocam annem karsli belki ondan kaynaklanıyor:)
-
@magun Ilaç kullanma hocam. Bitki çayı iç. Ilaçların hep yan etkisi var.
-
@Grimmjow valla ben trakyalıyım. Egede okudum yaşıyorum. Yazdığın yerler süper. Allah gönlüne göre versin inşallah.. hepimizin..
-
@magun kağızmanlıyım anneye saygılar:)
-
@karakalpaklı deneyecez artik biseyler
-
-
Şimdi çok saçma bi soru soruyor olabilirim arkadaşlar lütfen kusuruma bakmayın meraktan duramıyorum. Bugün diyelim ki resmi gazetede ilan çıktı iller onda da yazıyor olacak mı yoksa gib'in kendi ilanında mı yaziyor. Kusura bakmayın nolur
-
sakarya
kocaeli
edirne
bursa
çanakkale
balıkesir
muğla
sinop
samsun
boluşu 10 ilden biri gelir inşallah.
-