2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@Grimmjow ya atılmıyor burdan:) mailini verirsen atarım ama p.tesiye kalır
-
samsun da olsa şu listede çok güzel olacak.Samsuna en son hangi yıl alım yapılmıştı biliyor musunuz?
-
@turkkızı hocam sana zahmet banada atarmısın özelden yazayım maili??
-
@hkkcndr YAZIN HOCAM
-
@turkkızı bende alırım biraz o nottan zahmet olmazsa
-
@MuhsinBey hocam her 95 alan meslegin sartlarina uygun olsaydi zaten mulakat olmazdi. benim babam bir kurumda teftis kurulu baskani, cok mulakata girmistir. Cogu zaman yuksek puanli kisilerin mulakatta iki kelimeyi bir araya getiremedigini soyler.(heycan faktorunu goz ardi etmezler ayrica) yani 95 alanla 85 alanin bilgi farkinin pek olacagni sanmiyorum. Gonul ister referans olayi olmasin, bu konuda hak verebilirim. Ama yazili sinavdan her yuksek alan a grubu meslegi kaldiracak diye bir sey de yok. Uzgunum.
-
@turkkızı Çok iyi olur bekliyorum o zaman
-
@MuhsinBey sana katılıyorum. seni eksileyenler 75 civari puan alanlar. o kadar çok canlı şahidi olduğum nokta varki. biri günlerini harcamis yillarini adamis adam sehir tercihine veya mülakata takiliyor. biir digeri öylesine alelade bir kpss puaniyle guy olarak ataniyor. sistem sakat liyakate diil sadakate bakildigi sürece zaten mülakat yaş iş. o yüzden guy atamalarinda da aritmetik ortalamaya kpss puaninin dahil edilmesi gerekiyor. çözüm yolu cok da uygulayan yok.
-
@turkkızı sıkıntı yok özelden atıyorum maili
-
@kismetnasip güzel kardeşim doktorlar mülakatsız atanıyor. Doktordan daha mı önemli bir meslek mi bu GUY ? Allah Muhammed aşkına yapmayın etmeyin. Kaldı ki ben diyorum ki mülakatsız A-Kadro alımı mümkün değil madem yazılıyı kaldırsınlar. Ben bütün sene ders çalışmak zorunda mıyım ?
-
@Keymarsh Arkadaşlar bilgisayarı kapamam lazım @hkkcndr @Grimmjow @karakalpaklı @malthusss @hulyayasar ve @angarabebesi 'ne attım. Başka isteyene p.tesi atabilirim ancak. Ya da bu arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
-
@MuhsinBey hocam sistemde tartisacak cok sey var,ona bir sey demiyorum. Ben sadece mulakat kismi icin gorus bildirdim.
-
@turkkızı bendeeeee istiyorum
-
@turkkızı +1 dua.
-
@vmy @kismetnasip ilk senem değil, ilk yılımda da yüksek aldım sınavları geçtim bazen geçemedim,mülakatlara girdim ve giriyorum, kapıda beklerken konuştuğum insanların da 2 kelimeyi bir araya getiremediğini gördüm ama listede kazandıklarını da gördüm.
Kimse yanlış anlamasın ben insanları düşük veya yüksek aldığına dair kategoriye sokmuyorum. Kaldı ki KPSS, Kurum Sınavları ve mülakat elbette bir başarı ölçütü değil. Fakat sistem bu ise biz bu sistemi en adil bir biçimde görmek istiyoruz. Doğrudan atama istiyoruz. Doğrudan atama yok ise mülakat zorunlu ise çağır 2 katını mülakata sok. Kurumdan kuruma geçişleri kısıtla, sırf zevk olsun diye başvuru yapanların önüne geç, şeffaflık sağla vs. E-devlet üzerinden kurumlara yapılacak başvuru ile kısıtlama getirilebilir. Mülakat puanları açıklanarak ve sorular zarftan çekilerek adalet bir nevi sağlanabilir.
Konu başka yerlere saptı fakat yazmasam da olmazdı. -
@MuhsinBey bu yıl dünya kadar sınav açıldı kaymakamlik,hakimlik,Sayıştay,gümrük muf,rekabet uzmanı,SGK muf...Sen gelmiş 75 puanla girilen yeri zorluyosun
-
@turkkızı çok teşekkür ettim
-
@diyar kardeşim işim yok bilmem anlatabildim mi.? Mülakatlardan kaç tanesi açıklandı ? Bilmiyorum haberiniz var mı ama SGK uzmanlığı 5 ay olacak neredeyse açıklanmadı.
-
Ahh ahh korkum o ki buralar troll dolacak. Ufak kıpırtılar da başlamış. Arkadaşlar yapmayın etmeyin buralarda yazılanlara inanmayın. Gönlünüzden geçeni Allah nasip eder inşallah diyerek yazın. Burda bu il olmaz bu il yüksek kapatır bu düşük kapatır diyenlere tekrar ediyorum ben dahil inanmayın. Son beş yılın taban puanlarına bakın ona göre karr verin. Evet bu sene sıralamalar biraz farklı ama ben çok ama çok oynayacağını düşünmüyorum. Siz de görüyosunuz bir kaç gündür yeni yeni hesaplar açılmaya başlandı. Her denilene inanmayın. Ben bu troller yüzünden virgülle kaçırdım. Çok üzüldüm keşke iiçimden geçeni yazsaymışım diye paraladım kendimi. Bu durumda olan çok arkadaş vardır emin olun. İlla yorum istiyosanız da priss gibi pareto gibi veya çevrenizde guy sınavına girecek arkadaşlardan fikir alın.
-
75 alan adam emek vermemiş mi oluyo ben onu anlamadim