2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@ansızınbirilan belirttiğin şıkta bir yanlışlık yok hatta hukukda daimi defi diye giyor o kavram
-
@ansızınbirilan geçiyor:)
-
@darkpassenger buna bakarsak emin olmadığım cevaplarımı da yanlış saydığımda 20-21 yanlış çıkıyor.
Yani bu listeye göre 78-80 civarı alıyorum.
Bunu referans alarak soruyorum son kez.
Tekirdağ icin bu puan ne olur sizce is görür mü
-
hukuk 7 kanun yararına temyiz olacak.
-
@ukraynali 80 al bu iş huzur içinde çözülsün
-
@darkpassenger aslıye hukuk nedır,yargılamanın yenılenmesı nedır ..yanlıs mı okuyorum acaba
-
@Alperiniz yargılamanın yenılenmesı kanun yararına temyız yanlış yazılmış. ufak tefek yanlışlıklar olur genel bir değerlendırme olsun hocam herkes için malum gibin açıklayacağı yok
-
@Alperiniz @darkpassenger sulh hukuk ve kanun yararina bozma ydi sanirim o siklar
-
@gmsmustafa aynen
-
@darkpassenger dedım gece gece gozlerım yanlış mı okuyor
-
Arkadaslar monopolle ilgili 2 tane mi soru vardi ? ben 1 monopol 1 tam rekabet sorusu vardi diye hatirliyorum acaba soruyu gormedim mi diye dusunmeye basladim
-
Sınav açıklansa bile hala soru tartışacaksınız arkadaşlar az geri sayfalara bakın bütün soruların cevapları var olmayan şıkları bile uydurur hale geldiniz
-
@darkpassenger insallah yalnız orada asliye hukuk değil sulh hukuk olacaktı ve yargılamanın yenilenmesi değil kanun yararına bozma diye hatırlıyorum.
Valla su fotolara bakarsak en kötü 77-78 geliyor. Burada bi arkadaş sürekli hadi Batman atla gel Batman yazıyordu onu hatırladım valla bi an ben de öyle oldum
-
Bursanın hali ne olacak yaaa
-
Tekrar bi baktım da hala açıklanmamış
Beklemekle geçecek 2017 anlaşıldı. Kazanırsak eğer bu defa da mülakatlar beklicez. O bitince mülakat sonuçları. O bitince arşiv araştırması... -
biliyorum kızan arkadaslar olacak ama şu kurulus sistemleri ile ılgılı olan soruyu hatırlatabılecek bir arkadas var mı .beynım silmiş o soruyu ,kendı tuttugum listede bile yok
-
bir de soruları saydıysanız 99 oluyor ,son bir soru da ıdare hukukundaı idari işlemle ilgili olan yargı denetımıne tabi olmama sorusu.doğrunuza bir tane daha ekleyin 100 olsun
-
@Alperiniz b grubu olan var mı o şirket soruları hangi şıktı
-
@miss-smith ben a grubuydum
-
@miss-smith a şıkkı olabilir mi öyle hatırlıyorum